Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη

Αποκαλυπτική είναι η εικόνα την επόμενη μέρα από το πέρασμα της κακοκαιρίας στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Δεκάδες είναι τα πλημμυρισμένα σπίτια και τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα.

Ισχυρή καταιγίδα ξέσπασε στην δυτική Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ, με την Πυροσβεστική να δέχεται 150 κλήσεις για βοήθεια και απάντληση. Σε δεκαεπτά (17) περιπτώσεις επενέβησαν για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια κυρίως και ισόγειους χώρους. Το έργο της άντλησης συνεχίζεται σήμερα το πρωί σε περιοχές του Λαγκαδά όπως στο Περιβολάκι, τα Λαγυνά, το Καβαλάρι και τη Νικόπολη.

Υπενθυμίζεται ότι οι πυροσβέστες πραγματοποίησαν από χθες το βράδυ εννέα (9) διασώσεις ανθρώπων, κυρίως στην περιοχή της Ευκαρπίας, που αφορούσαν στην απομάκρυνσή τους από σπίτια και τη μεταφορά τους σε ασφαλή σημεία.

Τεράστιοι όγκοι λάσπης και άλλα φερτά υλικά κατέληξαν μέσα σε σπίτια στους Ανθόκηπους, κάτω από την αερογέφυρα Σταυρούπολης, όταν υπερχείλισε ρέμα στην περιοχή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη - Εικόνα 1 Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη - Εικόνα 2 Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη - Εικόνα 3 Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη - Εικόνα 4 Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη - Εικόνα 5 Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη - Εικόνα 6 Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη - Εικόνα 7 Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη - Εικόνα 8 Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη - Εικόνα 9

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ