«Είμαι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου γιατί είμαι η μαμά σου»: το τρυφερό ποστ που έγινε viral

Να έχεις κόρη σημαίνει ότι η ζωή σου είναι γεμάτη τρυφερότητα και αγκαλιές. Ακόμη και στην εφηβεία που θα θυμώνει μαζί σου και θα θεωρεί ότι δεν την καταλαβαίνεις, πάντα θα υπάρχει μια στιγμή εκεχειρίας, που θα τα ξεχνάτε όλα και θα καθησυχάζετε η μία την άλλη. Η σχέση των κοριτσιών με την μαμά τους είναι τόσο ξεχωριστή, που την καταλαβαίνεις από πολύ νωρίς. Το τρυφερό post αυτής της μαμάς λέει όσα θέλουμε να πούμε στις μικρές μας πριγκίπισσες.

«Είμαι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου γιατί είμαι η μαμά σου»: το τρυφερό ποστ που έγινε viral - Εικόνα 2Photo by Liana Mikah

«Έι, εσύ… Ναι, εσύ!

Εσύ που τώρα μου φωνάζεις με όλη σου τη δύναμη, ενώ είσαι μια σταλιά.

Εσύ που μου τραβάς το χέρι μακριά όταν πάω να στο κρατήσω, ενώ πριν λίγο καιρό δεν το άφηνες από τα μικρά σου χεράκια.

Εσύ που μου φωνάζεις ”άφησέ με” και ”φύγε”.

Ναι, εσύ που όταν φτάνουμε στο σχολείο με παρατάς χωρίς να μου ρίξεις δεύτερη ματιά και τρέχεις να βρεις τους φίλους σου.

Εσύ…μπορείς πάντα να στηρίζεσαι σε μένα και να εκφράζεις ελεύθερα όλα όσα νιώθεις. Θα είμαι εκεί να τα δεχτώ. Θα είμαι εκεί για να ξεσπάσεις. Θα είμαι εκεί για να κλάψεις. Θα είμαι το καταφύγιό σου, γιατί είμαι η μαμά σου.

Όσο κι αν μεγαλώσεις, όσο κι αν γεράσω, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ!

Ακόμη και όταν μου πεις πως ”με μισείς” στην εφηβεία, όταν δεν θα ξέρω τι να κάνω με τις αλλαγές και τις κυκλοθυμίες σου, θα είμαι δίπλα σου, το καταφύγιό σου.

Ακόμη κι αν σπουδάσεις μακριά, θα βρω τρόπο να σου δείχνω ότι είμαι εκεί για σένα.

Θα είμαι εκεί στα όνειρα που δεν θα πραγματοποιηθούν, στους έρωτες που δεν θα εκπληρωθούν, αλλά και σε εκείνους που εκπληρωθούν και θα σε απογοητεύσουν. Στις καλές και τις χειρότερες μέρες σου.

Δεν το γνωρίζεις ακόμα αλλά είμαι ο μεγαλύτερος σύμμαχος που έχεις. Κάποια στιγμή ίσως απομακρυνθείς από μένα και το ξεχάσεις, θα συνεχίζω να στο θυμίζω όμως διακριτικά. Θα σου δίνω τον χώρο και τον χρόνο που έχεις ανάγκη χωρίς να σε πιέζει η παρουσία και η αγάπη μου για σένα.Θα είμαι εκεί, ήσυχη και αθόρυβη να σου λέω πόσο περήφανη με κάνεις.

Να κουβαλάω τον πόνο σου όταν υποφέρεις.

Να σε προστατεύω από τους λάθος ανθρώπους.

Να σε καθοδηγώ όταν κυριαρχεί ο παρορμητισμός σου.

Θα είμαι εκεί να συγχωρώ τα λάθη σου- και ελπίζω κάποια στιγμή να συγχωρέσεις τα δικά μου.

Θα είμαι εκεί να σε αγαπάω χωρίς όρια, δυνατά, ανιδιοτελώς. Γιατί είσαι το παιδί μου και είμαι η μαμά σου!»

Πηγή: daylightodark.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ