«Είμαι σε μια τέτοια φάση της ζωής μου»: Η Παναγιώταρου μιλά 1η φορά για τον “χωρισμό” από τον Στάθη Σχίζα(video)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, οι οποίες την τσάκωσαν σε νυχτερινή της έξοδο, για τις φήμες χωρισμού της από τον Στάθη Σχίζα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διαψεύδει τις φήμες χωρισμού από τον Στάθη Σχίζα

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια «είμαι μια χαρά στην προσωπική μου ζωή. Ό,τι βλέπετε, μην ακούτε τίποτα, είμαι μια χαρά και περνάω καλά. Είμαστε μια χαρά με τον Στάθη. Με φέρνει και με παίρνει. Γενικά δεν θέλω καθόλου να τα αναλύσω, τα έχουμε υπεραναλύσει, τα έχουμε υπερσκεφτεί, τα έχετε δει, τα έχετε ακούσει, τα έχω δει κι εγώ μαζί σας, οπότε είμαι σε μια φάση που απλά ζω τη στιγμή, περνάμε καλά, είμαστε μια χαρά και δεν αναλύω τίποτα από όλα αυτά που έγιναν. Ήθελα λίγο να καταλαγιάσει όλο αυτό γιατί πολλές φορές έχεις την ανάγκη όταν συμβαίνουν διάφορα γεγονότα και όταν ακούς διάφορα για το όνομά σου, να θες να απέχεις. Τώρα είμαι σε μια κατάσταση που περνάω καλά, δεν κάνω πολλές δηλώσεις γιατί δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο».

Η κίνηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου όταν πετυχαίνει το Survivor All Star .

Για το Survivor All Star, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επεσήμανε «βλέπω Survivor και αλλάζω κατευθείαν κανάλι. Ο Στάθης βαριέται πάρα πολύ».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ