Είναι επίσημο και το επιβεβαιώνουν: Κατερίνα Καινούργιου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ξανά μαζί

Οι προσπάθειες επανασύνδεσης έφεραν καρπούς. Η  Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι και πάλι μαζί.

Η επιβεβαίωση ήρθε με μια φωτογραφία, που ανέβασε η παρουσιάστρια στο προφίλ της το βράδυ τηςΤσικνοπέμπτης.

kainourgiou

Με το hashtag  #onlylove η παρουσιάστρια τα είπε όλα.

Όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι η επανασύνδεσή τους ήταν μονόδρομος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «People», το ζευγάρι μπορεί να μη μένει επισήμως και πάλι μαζί, αλλά ο Βασίλης περνά πολλές μέρες την εβδομάδα στο σπίτι της Κατερίνας, στην Κηφισιά.

Άλλωστε, εκείνος ήταν που προσπάθησε να την επαναπροσεγγίσει. Την Πρωτοχρονιά οργάνωσε ένα «μυστικό» ταξίδι για τους δυο τους στο Λονδίνο και έκτοτε το ζευγάρι άρχισε να συναντιέται ξανά, κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Σύμφωνα με φίλους της παρουσιάστριας, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εκείνος της έστειλε μια ανθοδέσμη με 101 τριαντάφυλλα, ενώ λίγες μέρες μετά, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έκανε repost μια φωτογραφία της Κατερίνας με θέα την Ακρόπολη από κοινή έξοδό τους στο εστιατόριο «Διόνυσος», που ανήκει στην οικογένειά του. Ήταν σαν μια άτυπη επιβεβαίωση πως δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, την οποία και οι δύο βλέπουν σοβαρά.

SVSTO KAINOYRGIOY

Όσο για την παρουσιάστρια έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να κάνει καμία σχετική δήλωση μέχρι να επισημοποιηθεί η επανασύνδεση, αλλά όλα δείχνουν πως η αγάπη τους νίκησε. Άλλωστε, ακόμα και την περίοδο που είχαν χωρίσει, η Κατερίνα τόνιζε πως δεν απέκλειε την περίπτωση της επανασύνδεσης, γιατί οΒασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ.

Οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν ποτέ τόσο απλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ