Είναι πια επίσημο: Το «Prison Break» επιστρέφει για τα καλά!

Έρχεται νέος κύκλος στη μικρή οθόνη με δέκα καινούργια επεισόδια.

Εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο παρακολουθούσε το κάθε επεισόδιο με κομμένη την ανάσα, αφού οι ανατροπές και εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Οι φίλοι της αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς «Prison Break» μπορούν όμως να χαμογελούν και πάλι καθώς είναι επίσημο. Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει με δέκα νέα επεισόδια.

Ουσιαστικά πρόκειται σίκουελ στο οποίο, οι χαρακτήρες εμφανίζονται αρκετά χρόνια αργότερα από εκεί που του αφήσαμε. Είναι πια επίσημο: Το «Prison Break» επιστρέφει για τα καλά! - Εικόνα0

Οι Dominic Purcell και Wentworth Miller, επιστρέφουν και ο νέος κύκλος «θα ξεκινά από εκεί που αφήσαμε τους Scofields, στο τελευταίο επεισόδιο» είπε η έτερη πρόεδρος του Fox, Dana Walden.

Το πράσινο φως δόθηκε χάρη στο γεγονός ότι το «Prison Break» είναι μία από τις πλέον περιζήτητες σειρές στο Netflix και χάρη σε αυτό έχει αποκτήσει μία νέα γενιά θαυμαστών. Αρχικά είχε σχεδιαστεί να αποτελείται από 13 επεισόδια, αλλά λόγω της μεγάλης επιτυχίας του, αποφασίστηκε η παράτασή του. Επίσης, η προβολή του  έχει απαγορευτεί σε 13 φυλακές στην Αμερική.

Πηγή: inquisitr.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ