Είναι 27 εβδομάδων έγκυος αλλά όταν την δείτε πως χορεύει; Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Το να μείνει δραστήρια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι διαφορετικό για κάθε μελλοντική μαμά, και η Κριστίνα Λάιτλ, φωτογράφος και δασκάλα χορού, μας δείχνει πως είναι να είσαι δραστήρια μαμά δύο παιδιών στις 27 εβδομάδες εγκυμοσύνης, χορεύοντας ένα επικό χορό χιπ χοπ.

Η Λάιτλ ανέβασε ένα βίντεο στο Facebook τον Οκτώβριο, όπου χορεύει η ίδια και η τάξη της, όπου διδάσκει. Στο βίντεο εξηγεί ότι διδάσκει για 11 χρόνια και αυτή μάλλον ήταν η τελευταία της εκτέλεση πριν γεννήσει. Αναγκάστηκε να προσθέσει επιπλέον πληροφορία μετά από κάποια αρνητικά σχόλια. Έγραψε:

“Αφήστε με να σας εξηγήσω το βίντεο. Χορεύω όλη μου τη ζωή και είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ασφαλές να είστε δραστήριες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δεν κάνω κακό στο μωρό μου…Για όσους επιμένουν, δε πονούσα και δεν τραυματίστηκα κάνοντας αυτό το χορό. Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη και δίδασκα χορό σχεδόν μέχρι να γεννήσω τις κόρες μου. Γεννήθηκαν υγιείς και τέλειες. Κάνω ότι μπορεί να αντέξει το σώμα μου. Είμαι έγκυος…δεν είμαι ανάπηρη.”

Δήλωσε επιπλέον, “Δεν υπάρχει κανένας λόγος, να μη βγείτε και να μη διασκεδάσετε χορεύοντας. Δεν θα προκαλέσετε στο μωρό σας κανένα σύνδρομο χιπ χοπ χορού.” Είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίσει τις αποδοκιμασίες.

Δείτε το βίντεο και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από τις χορευτικές της ικανότητες!


Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ