«Είναι μικρότητες»: Η Πέννυ Μπαλτατζή «αδειάζει» δημόσια την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Μια αποκάλυψη έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μάρτζυς Λαζάρου, η Πέννυ Μπαλτατζή αποχώρησε από το νυχτερινό σχήμα όπου θα εμφανιζόταν με την Πέγκυ Ζήνα.

Ένας από τους λόγους που σύμφωνα με το Love it έκανε την Πέννυ Μπαλτατζή να αποχωρήσει από το σχήμα ήταν το ότι στην αφίσα που κυκλοφόρησε εμφανιζόταν ως guest ενώ υπήρχαν και κάποια άλλα προβλήματα που όμως δεν είχαν να κάνουν με την Πέγκυ Ζήνα.

«Αρχικά υπήρχε μια απογοήτευση από την Πέννυ Μπαλτατζή γιατί ξεκίνησε η προώθηση του νυχτερινού σχήματος και στην αφίσα φαίνεται η Πέγκυ Ζήνα και γκεστ η Πέννυ Μπαλτατζή. Αυτό είναι κάτι που την ενόχλησε την ίδια. Επίσης υπήρχαν κάποιες συμπεριφορές που την απογοήτευσαν κι έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει», αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Η Πέννυ Μπαλτατζή «αδειάζει» δημόσια την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα η Πέννυ Μπαλτατζή που πληροφορήθηκε για τον εν λόγω ρεπορτάζ θέλησε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Επειδή γράφονται και λέγονται ανακρίβειες… Δεν αποχώρησα από το σχήμα της Πέγκυς Ζήνα για καμία αφίσα και κανένα τίτλο. Αυτά είναι μικρότητες. Εκτός από επαγγελματίες είμαστε πρωτα απ’ όλα άνθρωποι με αξιοπρέπεια και συναισθήματα. Αποχωρώ και λυπάμαι γιατί χάνω τη δουλειά μου, αλλά το να αισθάνομαι όμορφα στον περιβάλλοντα χώρο που εργάζομαι είναι το πρώτο που με ενδιαφέρει», έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια.

«Είναι μικρότητες»: Η Πέννυ Μπαλτατζή «αδειάζει» δημόσια την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου - Εικόνα 1

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ