«Είναι όλοι τους για μένα κομπάρσοι» – “Κόλαφος” ο Λάκης Γαβαλάς για την Χατζηπαντελή και την Βίκυ Καγιά

Επικαιρότητα

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένα από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που δεν μασάνε τα λόγια τους και πάντα εκφράζει την άποψή του είτε θα είναι ευχάριστη είτε θα δυσαρεστήσει τα πρόσωπα στα οποία απευθύνεται. Τις προάλλες, για παράδειγμα, “άδειασε” πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκαλώντας την κοντή κάνοντας και αναφορά στα οπίσθιά της.

Το Σάββατο 17/12, μάλιστα, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Γειά σου, και αυτή την φορά “κατακεραύνωσε” την Σοφία Χατζηπαντελή, με την οποία έχει παρελθόν, την Βίκυ Καγιά, αλλά και τον Άγγελο Μπράτη. Τέλος, απάντησε και για την συμμετοχή του στο My Style Rocks, το οποίο θα παρουσιάζει μία διαφορετική ξανθιά παρουσιάστρια αυτή τη φορά.

“Κόλαφος” ο Λάκης Γαβαλάς για την Σοφία Χατζηπαντελή και την Βίκυ Καγιά

«Ο τελικός του GNTM είχε έρθει απ’ το δεύτερο επεισόδιο για μένα. Τη Σοφία Χατζηπαντελή ούτε καν τη θυμάμαι. Στην αρχή νόμιζα ότι θα δω κάποια τέτοια στο Μαϊάμι που ήμουν τώρα, δεν είδα καμία. Πραγματικά δεν ξέρω πού ανήκει καν», ανέφερε.

Όταν ρωτήθηκε για το unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή προς τη Βίκυ Καγιά, ο σχεδιαστής σχολίασε: «Αυτά τα πράγματα με αφήνουν παγερά αδιάφορο, γιατί έχω κάνει μία καρακαριέρα, το ξέρουν όλοι. Αισθάνομαι ένα άτομο χρήσιμο στην κοινωνία σε αυτό που λέγεται image. Δεν παίρνω κανενός το μέρος, είναι όλοι τους για μένα κομπάρσοι».

Για τον επόμενο κύκλο του My Style Rocks, εξήγησε: «Έχω πράγματα να κάνω. Εάν κι εφόσον τα ωράρια με βολέψουν, φυσικά και η σύνθεση, γιατί όχι;».

Όσον αφορά τον Άγγελο Μπράτη, ξεκαθάρισε: «Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Είχα θιχτεί όταν είπε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τέτοιες εκπομπές, γιατί πρέπει να αισθάνεται μαθητής μου. Όταν ξεκίνησε, ζητούσε δικές μου συμβουλές. Δεν τον παρακολουθώ τελευταία, γιατί γυρίζει από εκπομπή σε εκπομπή και κάνει αυτά που κάνει».

Πηγή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ