Είναι παράδειγμα δύναμης και αγάπης: Ηρωίδα μητέρα μεγαλώνει μόνη τα τρία παιδιά της με εγκεφαλική παράλυση

Δέστε τους

Μεγάλα αποθέματα ψυχικής δύναμης διαθέτει η παρακάτω μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τα τρία παιδιά της με εγκεφαλική παράλυση.

Η Εκατερίνα από το Νοβοσιμπίρσκ στη Ρωσία, μετά τον θάνατο του συζύγου της, έμεινε μόνη να φροντίζει τα τρία της παιδιά που έχουν διαγνωσθεί με εγκεφαλική παράλυση.

Είναι παράδειγμα δύναμης και αγάπης: Ηρωίδα μητέρα μεγαλώνει μόνη τα τρία παιδιά της με εγκεφαλική παράλυση - Εικόνα 1

Παρά τις δυσκολίες, η γυναίκα είναι αποφασισμένη να προσφέρει στα έφηβα αγόρια της μία ολοκληρωμένη και δραστήρια ζωή και δεν τα παρατάει.

Τα τρίδυμα αγόρια διαγνώστηκαν με εγκεφαλική παράλυση στην ηλικία των 10 μηνών. Αρχικά, το ζευγάρι είχε ελπίδες ότι θα μπορέσουν να νικήσουν αυτή την πάθηση. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν δυνατό.

Είναι παράδειγμα δύναμης και αγάπης: Ηρωίδα μητέρα μεγαλώνει μόνη τα τρία παιδιά της με εγκεφαλική παράλυση - Εικόνα 2

Ο σύζυγος της Εκατερίνα πέθανε πριν από έξι χρόνια από κίρρωση του ήπατος. Είχε αποφασιστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για μεταμόσχευση, όμως δεν του είχε απομείνει χρόνος για να βρεθεί συμβατός δότης.

Η φροντίδα των παιδιών βοήθησε την Εκατερίνα να αντιμετωπίσει τη θλίψη για τον θάνατο του άντρα της και όπως αναφέρει η ίδια, τα αγόρια της ήταν αυτά που της έδωσαν δύναμη και θέληση για ζωή.

Είναι παράδειγμα δύναμης και αγάπης: Ηρωίδα μητέρα μεγαλώνει μόνη τα τρία παιδιά της με εγκεφαλική παράλυση - Εικόνα 3

Καθημερινά, η γυναίκα αγωνίζεται για να μπορούν οι γιοι της να έχουν μια γεμάτη και δραστήρια ζωή και να μη στερούνται τίποτα: πηγαίνουν θέατρο, κινηματογράφο, οργανώνουν πάρτι, κάνουν προπονήσεις και πηγαίνουν ταξίδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Екатерина Аронова/Тройня с ДЦП (@katerinaa1308)

Χάρη στη βοήθεια των συνανθρώπων της, μπορεί και τα καταφέρνει. Ο δήμαρχος της πόλης τους πρόσφερε ένα ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο, ενώ κάποιοι φίλοι τους βοήθησαν με ειδικό εξοπλισμό για τις ανάγκες των εφήβων στο σπίτι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ