Το είπε για 1η φορά ο Σάκης Τανιμανίδης: «Η Χριστίνα ήταν η πρώτη μου γυναίκα, δεν έχω υπάρξει ποτέ με άλλη»

O Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στην εκπομπή “The 2Night Show” και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του και στη γυναίκα του, Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα η μοναδική γυναίκα του Σάκη Τανιμανίδη

Όπως υπογράμμισε ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής “η Χριστίνα ήταν η πρώτη μου γυναίκα, δεν έχω υπάρξει ποτέ με άλλη γυναίκα!” και συμπλήρωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει το παρελθόν της συζύγου του, αλλά ο άνθρωπος που είναι από τη στιγμή που τον γνώρισε και μετά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλει να κάνει και άλλο παιδί με τη Χριστίνα Μπόμπα

Σχετικά με το ενδεχόμενο να έκαναν μαζί εκπομπή, ο Σάκης Τανιμανίδης επεσήμανε “με τη σύζυγο να κάνουμε κάνα παιδάκι ακόμα, αντί για εκπομπή. Να βάλουμε μπρος! Είναι και ευχάριστη διαδικασία! Έχει ακουστεί πολλές φορές το όνομά μας και το σενάριο να κάνουμε μαζί εκπομπή, αλλά δεν έχουμε κάτι στο μυαλό μας, ούτε στα σκαριά. Είναι λίγο μακριά γιατί δεν το έχουμε αποφασίσει”.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του, σημείωσε “δεν αγχώθηκα μην μείνω εκτός τηλεόρασης τότε που παρουσίασα τηλεπαιχνίδι, γιατί η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός. Ο Σάκης γλυκάθηκε από τα χρήματα που του έδωσαν και είπε “ναι””.

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη, απάντησε “ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος γιατρός. Όπως έχω πει ξανά, τελικά αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι περισσότερα από όσα μας χωρίζουν. Μας χώρισαν κάποια πράγματα και μας χωρίζουν ακόμα, όμως, αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα”.

Και συνέχισε “δεν μιλήσαμε πρώτη φορά στη βάφτιση των παιδιών μου. Είχαμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια, αλλά τον κάλεσα στη βάφτιση, γιατί ένιωθα ότι σε αυτήν την ημέρα θα ήθελα να είναι και ο Γιώργος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ