Ειρήνη Σκλήβα: Η κόρη της “Μις Κόσμος” έγινε 18 ετών και είναι όμορφη σαν τη μητέρα της

Η Ειρήνη Σκλήβα, που στέφθηκε “Μις Κόσμος” το 1996, είναι πάνω απ’ όλα μία τρυφερή μαμά, με την κόρη της, Μαριτίνα, να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητά της.

Η Ειρήνη Σκλήβα έχει ομοιότητα με την κόρη της Η Μαριτίνα Χυδήρογλου έχει ομοιότητα με η μητέρα της, αν και έχει πάρει πολλά χαρακτηριστικά και από τον γοητευτικό πατέρα της, τον επιχειρηματία Χυδήρογλου, με τον οποίο όμως η Ειρήνη Σκλήβα χώρισε, πριν από λίγα χρόνια, με άσχημο τρόπο.

Το ζευγάρι ήταν σε δικαστική διαμάχη για περιουσιακά θέματα, ωστόσο, ως γονείς φρόντισαν να κρατήσουν μακριά από όλο αυτό την κόρη τους, Μαριτίνα.

Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα ενηλικιώθηκε και το γιόρτασε μ’ ένα εντυπωσιακό πάρτι Η Μαριτίνα λοιπόν έκλεισε τα 18 της χρόνια και οι δικοί της φρόντισαν να το γιορτάσουν όπως αρμόζει σε ένα κορίτσι που ενηλικιώνεται.

Από τις φωτογραφίες που ανέβασε η μητέρα της, το πάρτι που διοργάνωσε κοντά ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, με εξίσου εντυπωσιακή τούρτα και την εορτάζουσα να λάμπει από ομορφιά και ευτυχία, ενώ τα δεκάδες πυροτεχνήματα στον ουρανό την ώρα που έσβησε τα κεράκια της, ήταν φαντασμαγορικά.

Η Μαριτίνα λατρεύει τις εικαστικές τέχνες και την ιππασία και μάλιστα έχει πολύ καλές επιδόσεις στο άθλημα, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να αφοσιωθεί στις σπουδές της.

Ειρήνη Σκλήβα: Η κόρη της “Μις Κόσμος” έγινε 18 ετών και είναι όμορφη σαν τη μητέρα της - Εικόνα 2

Ειρήνη Σκλήβα: Η κόρη της “Μις Κόσμος” έγινε 18 ετών και είναι όμορφη σαν τη μητέρα της - Εικόνα 3

Ειρήνη Σκλήβα: Η κόρη της “Μις Κόσμος” έγινε 18 ετών και είναι όμορφη σαν τη μητέρα της - Εικόνα 4

Ειρήνη Σκλήβα: Η κόρη της “Μις Κόσμος” έγινε 18 ετών και είναι όμορφη σαν τη μητέρα της - Εικόνα 5

Ειρήνη Σκλήβα: Η κόρη της “Μις Κόσμος” έγινε 18 ετών και είναι όμορφη σαν τη μητέρα της - Εικόνα 6

Ειρήνη Σκλήβα: Η κόρη της “Μις Κόσμος” έγινε 18 ετών και είναι όμορφη σαν τη μητέρα της - Εικόνα 7

Ειρήνη Σκλήβα: Η κόρη της “Μις Κόσμος” έγινε 18 ετών και είναι όμορφη σαν τη μητέρα της - Εικόνα 8

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ