Είχαμε να τον δούμε 11 χρόνια: Η αλλαγή στην εμφάνιση του Χριστόφορου Κοτέντου και η αγκαλιά της Βίκυς Καγιά

Λίγο καιρό πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος του GNTM με τη Βίκυ Καγιά να βρίσκεται ξανά στο «τιμόνι» του διαγωνισμού ομορφιάς, η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με έναν παλιό συνεργάτη της.

Συγκεκριμένα η Βίκυ Καγιά συνάντησε τον Χριστόφορο Κοτέντο 11 χρόνια μετά την συνεργασία τους στο Next Top Model του ANT1 όπου και συνυπήρξαν μαζί στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής, με τους Τζένη Μπαλατσινού και Χάρη Χριστόπουλο.

Είχαμε να τον δούμε 11 χρόνια: Η αλλαγή στην εμφάνιση του Χριστόφορου Κοτέντου και η αγκαλιά της Βίκυς Καγιά - Εικόνα 1

Είχαμε να τον δούμε 11 χρόνια: Η αλλαγή στην εμφάνιση του Χριστόφορου Κοτέντου και η αγκαλιά της Βίκυς Καγιά - Εικόνα 2

Μαζί τους βρέθηκε και ο Τάσος Σοφρωνίου ο οποίος επίσης συμμετείχε στο ριάλιτι μοντέλων του ANT1 ως coach των κοριτσιών, ενώ φέτος επιστρέφει στο GNTM ως κριτής.

Είχαμε να τον δούμε 11 χρόνια: Η αλλαγή στην εμφάνιση του Χριστόφορου Κοτέντου και η αγκαλιά της Βίκυς Καγιά - Εικόνα 3

Βίκυ Καγιά: Ξανά μαζί με τον πρώην συνεργάτη της Χριστόφορο Κοτέντο

Να αναφέρουμε πως ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Χριστόφορος Κοτέντος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Μανχάταν. Ο ίδιος είχε μιλήσει για την απόφασή του αυτή σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Down Town.

Είχαμε να τον δούμε 11 χρόνια: Η αλλαγή στην εμφάνιση του Χριστόφορου Κοτέντου και η αγκαλιά της Βίκυς Καγιά - Εικόνα 4

«Κάνω αυτό που μου αρέσει, σε μια συναρπαστική πόλη. Νιώθω πολύ παραγωγικός και απίστευτα ελεύθερος. Ως άνθρωπος, δεν μου αρέσει να είμαι μόνιμα σε ένα μέρος και να νιώθω στασιμότητα και επανάληψη. Μου αρέσει η εξέλιξη και δεν φοβάμαι την αλλαγή. Νιώθω ότι όλο αυτό που έχω δημιουργήσει έχει ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά. Ζω στο Μανχάταν ασχολούμαι με τη δουλειά μου, το σχέδιο μόδας και συνεργάζομαι με άλλους designers και με τα μεγαλύτερα fashion brands» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ