Εκείνος ο ένας, που θα έρθει για να μείνει με το έτσι θέλω!

Είναι τουλάχιστον σύνηθες, μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες σχέσης (ή τουλάχιστον ενός είδους συναισθηματικού δεσίματος) οι άνθρωποι να απογοητεύονται από πρόσωπα και συμπεριφορές με αποτέλεσμα τη στασιμότητα. Τι εννοώ λέγοντας στασιμότητα;

Όσο πιο χιουμοριστικά το αντιμετωπίζουμε, τόσο μικρότερο είναι το βάρος, οπότε μπορώ να πω ότι απλά κάθεσαι και περιμένεις το «θαύμα», χωρίς όμως να το αναζητάς κιόλας. Θες να έρθει κάτι να ταράξει τα νερά και να σε ξυπνήσει από το λήθαργο. Όλο αυτό, υποσυνείδητα βέβαια, γιατί η πεζή πραγματικότητα σε κάνει, απλά να λες «έχω ξενερώσει με όλα, τίποτα δε με συγκινεί, τι τα θέλω εγώ αυτά και μπλα μπλα μπλα».

Έτσι λοιπόν είσαι πλήρως συνειδητοποιημένη, ότι θες να είσαι εσύ και και η πάρτη σου και κανείς άλλος. Ας γελάσω… Τότε ακριβώς, εκείνη τη στιγμή είναι που θα εμφανιστεί εκείνος. Ποιος; Εκείνος που θα σου σπάσει τον τσαμπουκά και θα σου δηλώσει έμμεσα ότι ως εδώ ήταν κούκλα μου! Θα έρθει με τέτοιο τρόπο, θα μπουκάρει με τέτοιο θράσος στη ζωή σου, που όχι απλά θα σε γοητεύσει, αλλά δε θα μπορείς και να τον ανατρέψεις κιόλας (ή ίσως δε θα θες).

Είναι που λες κάτι άντρες, που δε θα χρειαστεί να μιλήσουν καν για να σου πουν «ok παίξ’το δύσκολη, αλλά τώρα είσαι δική μου». Σε εξουσιάζουν με τέτοιο τρόπο που ακόμα και οι πολιτικοί θα ζήλευαν. Ποιοι είναι αυτοί οι άντρες; Είναι αυτοί που θα σε κάνουν να γελάσεις με την καρδιά σου σαν μικρό παιδί, εκείνοι που δε θα χρειαστεί να προσέχεις τι θα πεις μην τυχόν και σε παρεξηγήσουν, θα είσαι ο εαυτός σου και θα σου βγάλουν μία παράνοια που το μόνο που θα σου προκαλεί είναι χαρά.

Είναι εκείνοι που θα σου βγάλουν μία κάψα όχι μόνο σeξουαλική (εντάξει δε χρειάζεται να εμβαθύνω, ξέρετε), αλλά γενικότερα μία κάψα για τη ζωή. Τη ζωή που ξαφνικά, στα καλά καθούμενα εκείνος αποφάσισε να κάνει «ζωή σας». Είναι εκείνοι που θα μιλάς μέχρι τα ξημερώματα όσο κούραση και να νιώθεις, θυσιάζοντας τον ύπνο σου για δυο του κουβέντες.

Θα κουνάς το κεφάλι γελώντας και θα λες ρε τι πάθαμε. Ένας άντρας με έντονο χαρακτήρα αγάπη μου γλυκιά σε κερδίζει, όσο οι άλλοι κάθονται και περιμένουν πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να σε προσεγγίσουν. Ένας τέτοιος άντρας, όχι απλά σε διεκδικεί αλλά μετά από κάποια φάση παίζει και χωρίς ανταγωνισμό γιατί πλέον σε έχει κερδίσει ολοκληρωτικά.

Ναι, ίσως ήθελες να είσαι μόνη σου να σκεφτείς αλλά όταν έχεις έναν τέτοιο άντρα στη ζωή σου, ακόμα και η σκέψη σου δε μπορεί να αντισταθεί. Η σκέψη σου είναι μονίμως σε εκείνον και συ σωματικά και εγκεφαλικά επίσης. Και εσείς οι άντρες που διαβάζετε το κείμενο, τέτοιοι να γίνετε. Όταν θέλετε να κερδίσετε κάποια να είστε αποφασισμένοι και αποφασιστικοί ότι ο κόσμος να χαλάσει, θα κατακτήσετε την άλλη. Μπουχτίσαμε από άντρες που μας αφήνουν απωθημένα. Θέλουμε κάτι πιο δυνατό. Πιο έντονο.

Ευχαριστώ λοιπόν, το δικό μου τέτοιο άντρα που μπήκε στη ζωή μου με το έτσι θέλω.

Βαλέρια Γιώτη

Πηγή: wp.loveletters.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ