Εκνευρισμός Σεργουλόπουλου στη Ναταλία Γερμανού: «Τι θες να πεις δεν έγιναν καταγγελίες; Δεν καταλαβαίνω»

Η Ναταλία Γερμανού είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στον αέρα την εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» , το οποίο παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό.

Πως ξεκίνησε η έντονη διαφωνία του Φώτη Σεργουλόπουλου με τη Ναταλία Γερμανού

Η έντονη διαφωνία ξεκίνησε όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει από τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη, με τη Ναταλία Γερμανού να αναφέρει ότι δεν έχουν γίνει οι καταγγελίες που αναφέρει ο ίδιος στο ΣΕΗ.

Ο έντονος διάλογος της Ναταλίας Γερμανού με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ο έντονος διάλογός τους έχει ως εξής: «Είχα κάνει μια ανάρτηση προτού βγούνε να μιλήσουν τα κορίτσια… Δεν φοβάμαι γιατί έχω το θάρρος να λέω αυτό που συμβαίνει… Ήμασταν μια ημέρα μαζεμένοι στο Shamone, όπου κάναμε πρόβα κι ήρθε η κουβέντα κι η Τζένη Μπότση είπε το συμβάν, όπως κι η Αγγελική Λάμπρη. Μαζεύτηκαν τέσσερις γυναίκες που ανέφεραν την ίδια τακτική για αυτήν την κακοποίηση. Οι δύο τελικά βρήκαν το θάρρος και μίλησαν. Η Τζένη Μπότση είχε πει παλιά σε συνέντευξή της ότι κάποτε θα το πω. Αυτήν την φορά μπόρεσε να μιλήσει με αφορμή την Μπεκατώρου. Αρχικά το είπαν σε ανθρώπους που ξέρουν ότι έχουν δεχθεί κακοποίηση και δεν θα τις παρεξηγήσουν…Βγήκαν 20 γυναίκες που κατήγγειλαν αυτόν τον τύπο».

Όταν η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει καταγγελίες, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αντέδρασε: «Από τις 20 γυναίκες οι 13 έκαναν καταγγελίες στο ΣΕΗ και γνωρίζω τον αριθμό πρωτοκόλλου. Τι θες να πεις δεν έγιναν; Έγιναν τέλη Φεβρουαρίου. Που το ξέρεις ότι δεν έχει γίνει καταγγελία; Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω».

Η Ναταλία Γερμανού δεν μπορούσε φυσικά να πει στον αέρα από που εικάζει ότι δεν έχουν γίνει: «Δεν μπορώ να πω πράγματα στον αέρα, γιατί εδώ είμαι παρουσιάστρια σε ένα κανάλι και πρέπει να προσέχω τι λέω».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ