Του «έκοψαν» κλήση και εκείνος απάντησε με επίθεση σε Α.Τ. της Ρόδου με φιάλες υγραερίου [εικόνα]

Πρωτοφανή επίθεση δέχτηκε το Α.Τ Ιαλυσού στη Ρόδο, όταν ένας άνδρας άνοιξε δέκα φιάλες υγραερίου και τις έριξε μέσα σε αυτό.

Ηταν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, ένας 35χρονος Ροδίτης βγήκε εκτός εαυτού επειδή λίγο νωρίτερα οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν και σε βάρος του βεβαίωσαν τροχονομική παράβαση.

Το απίστευτο περιστατικό έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και είχε ως αποτέλεσμα να αναστατωθεί ολόκληρη η υπηρεσία, αλλά παράλληλα να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή των ίδιων των αστυνομικών.

Ο δράστης σε κατάσταση «αμόκ» αμέσως μετά την βεβαίωση παράβασης σε βάρος του, προσέγγισε το αστυνομικό τμήμα με το φορτηγό αυτοκίνητο εταιρίας μεταφοράς υγραερίου στη Ρόδο και αφού έβγαλε από το καπό δέκα φιάλες με υγραέριο(!) τις χτυπούσε με μανία στον τοίχο και αφού τις άνοιγε τις έριχνε μέσα στο αστυνομικό τμήμα, απειλώντας και βρίζοντας τους αστυνομικούς!

Αμέσως, τόσο ο διοικητής όσο και οι υπόλοιποι αστυνομικοί που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο τμήμα, κινήθηκαν αστραπιαία και συντονισμένα, καταφέρνοντας έτσι να εξουδετερώσουν γρήγορα τον δράστη, ακινητοποιώντας τον.

Σε βάρος του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται, σχηματίσθηκε δικογραφία και αναμένεται να παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ