Έξυπνες ιδέες που χρησιμοποίησαν ξενοδοχεία

Οι περισσότεροι ξέρουμε ότι τα ξενοδοχεία προσφέρουν τρία βασικά πράγματα: φιλική διαμονή, ένα αξιοπρεπές κρεβάτι και ένα ζεστό ντους, που ποικίλλουν στην πολυτέλεια ανάλογα με τα αστέρια του ξενοδοχείου.

Ωστόσο, πέρα από αυτά οι επισκέπτες συχνά βρίσκουν στο ξενοδοχείο τους παράξενα μηνύματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική του ξενοδοχείου, την καθαριότητα, τους ενοίκους, όλα δοσμένα μέσα από μια έντονη αίσθηση του χιούμορ… Δείτε στη συνέχεια μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα.

1. Κάτω από το κρεβάτι. Ναι, έχουμε καθαρίσει και εδώ… Έξυπνες ιδέες που χρησιμοποίησαν ξενοδοχεία - Εικόνα 2 2. “Τα σκυλιά επιτρέπονται σε αυτό το ξενοδοχείο. Ποτέ δεν υπήρξε κάποιο σκυλί που κάπνισε στο κρεβάτι, βάζοντας φωτιά στις κουβέρτες, που έκλεψε τις πετσέτες, που έβαλε δυνατά την τηλεόραση ή τσακώθηκε με τον σύντροφό του, που μέθυσε, που κατέστρεψε τα έπιπλα… Έτσι εάν το σκυλί σου μπορεί να εγγυηθεί για σένα, τότε είσαι εδώ καλοδεχούμενος”. Έξυπνες ιδέες που χρησιμοποίησαν ξενοδοχεία - Εικόνα 3 3. Μην ξεχάσεις να… κλέψεις τα είδη καλλωπισμού Έξυπνες ιδέες που χρησιμοποίησαν ξενοδοχεία - Εικόνα 4 4. Τηλεφωνικός αριθμός για παραμύθια Έξυπνες ιδέες που χρησιμοποίησαν ξενοδοχεία - Εικόνα 5 5. Λάμπα που ανάβει κατά το ήμισυ Έξυπνες ιδέες που χρησιμοποίησαν ξενοδοχεία - Εικόνα 6 6. Νούμερο δωματίου… σκιά Έξυπνες ιδέες που χρησιμοποίησαν ξενοδοχεία - Εικόνα 7 7. Ξεχωριστή πετσέτα για την αφαίρεση μακιγιάζ Έξυπνες ιδέες που χρησιμοποίησαν ξενοδοχεία - Εικόνα 8 8. Ενοικίαση ψαριού για παρέα το βράδυ Έξυπνες ιδέες που χρησιμοποίησαν ξενοδοχεία - Εικόνα 9 9. Σετ ραψίματος με περασμένη την κλωστή στις βελόνες Έξυπνες ιδέες που χρησιμοποίησαν ξενοδοχεία - Εικόνα 10 10. Πετσέτες σε όμορφα σχήματα Έξυπνες ιδέες που χρησιμοποίησαν ξενοδοχεία - Εικόνα 11 11. Φρέσκο μέλι στον μπουφέ Έξυπνες ιδέες που χρησιμοποίησαν ξενοδοχεία - Εικόνα 12 12. Φαγητό σκύλων στο μενού Έξυπνες ιδέες που χρησιμοποίησαν ξενοδοχεία - Εικόνα 13

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ