Έλενα Ακρίτα: “Αφήστε τις ανοησίες και στειρώστε τα ζωάκια σας”

Έλενα Ακρίτα είναι από τις γυναίκες που αγαπάμε και θαυμάζουμε. Δεν μασάει τα λόγια της και οι απόψεις της μας βρίσκουν πάντα σύμφωνους.

Αυτές τις μέρες η δημοσιογράφος και συγγραφέας, η οποία λατρεύει τα ζώα και συχνά μιλάει για τα δικαιώματά τους, έκανε μια πάντοτε επίκαιρη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου αναφέρεται για το θέμα της στείρωσης στα ζώα.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Για όνομα του Θεού δηλαδή ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΣΑΣ. Αφήστε τις ανοησίες και καλά να νιώσει το σεξ, να μην το …ευνουχίσουμε (αν είναι ποτέ δυνατόν), να γίνει μπαμπάς, μαμά, θείος, κουμπάρα, ό,τι να ‘ναι. Ο άντρας μου κάθε μέρα, πρωί βράδυ, βρέξει χιονίσει ταϊζει δώδεκα αδέσποτες γατούλες που κανένας ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να στειρώσει.

Μην έχετε άποψη για όλα και μην ξεσπάτε με ηλίθιες εμμονές πάνω στο ζωάκι σας. Αυτό το φουκαριάρικο θα την πληρώσει αργότερα με αρρώστιες και καρκίνους και άθλια ποιότητα ζωής.

Για να μη μιλήσουμε για τα αδέσποτα που θα καταλήξουν στο δρόμο με 2-3 χρόνια προσδόκιμο ζωής. Το ζώο που έχετε σπίτι σας δεν είναι αντανάκλαση των δικών σας ‘θέλω’, αλλά ένα πλάσμα αυτόνομο με τις δικές του ανάγκες. Και το ζευγάρωμα δεν είναι μέσα σε αυτές.

Και καλά εμάς που έχουμε σπίτι μας 9 γατοσκυλάκια, όλα στειρωμένα, μη μας πιστεύετε. Ρωτήστε όμως έναν σοβαρό κτηνίατρο, διαβάστε τις συμβουλές των ζωοφιλικών οργανώσεων και τότε θα καταλάβετε ότι Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. #άντεπρωίπρωί».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ