Ελενα Κατραβά: Είχαμε να την δούμε χρόνια και άλλαξε- Πώς είναι σήμερα η ισχυρή κυρία των media

Σε εμπορικό κέντρο βρέθηκε η Έλενα Κατραβά για να πραγματοποιήσει αγορές, σύμφωνα με φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα.

Αν και η Έλενα Κατραβά έχει χρόνια να βγει στην τηλεόραση, η ίδια παραμένει στα media και μάλιστα είναι στενή συνεργάτιδα του παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη.

Η ίδια, όπως είναι γνωστό είναι παντρεμένη με τον μουσικό Λορέτζο Καριέρε, ο οποίος ήταν και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Φίλοι για Πάντα» και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. «Ποτέ στο παρελθόν δε φανταζόμουν τον εαυτό μου παντρεμένο και μάλιστα με δύο παιδιά όμως από τότε που γνώρισα την Έλενα, αναθεώρησα» είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή του ο Λορέντζο Καριέρε.

Ελενα Κατραβά: Είχαμε να την δούμε χρόνια και άλλαξε- Πώς είναι σήμερα η ισχυρή κυρία των media - Εικόνα 1

Όπως βλέπουμε και από τις λήψεις, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, η ισχυρή γυναίκα των media, με χαλαρό λουκ πραγματοποίησε τις αγορές της, ενώ δεν έχει αλλάξει και πολύ εξωτερικά. Άλλωστε πολλοί την θυμόμαστε από την παρουσία της στην κριτική επιτροπή του Super Idol, δίπλα στο Ηλία Ψινάκη και τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο.

Η Έλενα Κατραβά, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως για αρκετά χρόνια βρισκόταν στο “τιμόνι” της ψυχαγωγικής ζώνης του MEGA και ήταν εκείνη που βρισκόταν πίσω από την παρουσία μεγάλων ονομάτων του καναλιού, όπως: Μαρία Μπακοδήμου, Φώτης Σεργουλόπουλος Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ελενα Κατραβά: Είχαμε να την δούμε χρόνια και άλλαξε- Πώς είναι σήμερα η ισχυρή κυρία των media - Εικόνα 2

Ελενα Κατραβά: Είχαμε να την δούμε χρόνια και άλλαξε- Πώς είναι σήμερα η ισχυρή κυρία των media - Εικόνα 3

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ