Έλενα Ράπτη: Με κολλητό κοντό φόρεμα στο πλευρό του συζύγου της Κίμωνα Μπάλλα!

gossip

Μπορεί να μην αγαπούν καθόλου τη δημόσια έκθεση των προσωπικών τους στιγμών, αλλά από την άλλη πλευρά δεν μπορούν και να κρυφτούν, αφού ως νιόπαντροι θέλουν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.

Η βουλευτής και ο σύζυγός της Κίμωνας Μπάλλας ζουν την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους και αυτό φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU από το χαμόγελό της.

Εκείνος, και λόγω αστυνομικής ιδιότητας, παραμένει πάντα σοβαρός και λιγομίλητος.

Έλενα Ράπτη: Με κολλητό κοντό φόρεμα στο πλευρό του συζύγου της Κίμωνα Μπάλλα! - Εικόνα 2

Παρά τα συνεχή της ταξίδια στην Αθήνα λόγω των κοινοβουλευτικών της υποχρεώσεων, η Έλενα απολαμβάνει τις μέρες που βρίσκεται στο σπίτι τους στην πόλη της και κοντά στον άντρα της ζωής της.

Όπως λέει και η ίδια, η καθημερινότητά τους μετά τον γάμο δεν έχει αλλάξει, αλλά σίγουρα έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες που έχει βάλει στη ζωή της. Τώρα τον πρώτο λόγο δεν έχει η πολιτική της καριέρα, αλλά η ευτυχία τους, και γιατί όχι και η δημιουργία οικογένειας.

Και μπορεί οι φήμες που την ήθελαν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της τελικά να μην επιβεβαιώνονται, παρ’ όλα αυτά η Έλενα θέλει να γίνει σύντομα μητέρα.

Είναι το όνειρό της, ο στόχος της, η μεγάλη της επιθυμία να γίνουν με τον Κίμωνα γονείς.

«Σίγουρα δεν θα αργήσει», λέει η ίδια στο στενό της φιλικό περιβάλλον.

Έλενα Ράπτη: Με κολλητό κοντό φόρεμα στο πλευρό του συζύγου της Κίμωνα Μπάλλα! - Εικόνα 3

«Είναι ο φύλακας-άγγελός μου»

Έλενα Ράπτη: Με κολλητό κοντό φόρεμα στο πλευρό του συζύγου της Κίμωνα Μπάλλα! - Εικόνα 4

Η συνάντησή της πριν από έναν χρόνο με τον Κίμωνα, ο οποίος ήταν και μέχρι πρόσφατα επικεφαλής της προσωπικής της φρουράς, ήταν καρμική, όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια.

Το ειδύλλιο εξελίχθηκε ταχύτατα σε δυνατό έpωτα και η Έλενα το προστάτευσε από τα φώτα της δημοσιότητας με τρόπο αριστοτεχνικό.

Όπως λέει, είναι ο άνθρωπος της ζωής της, ο άγγελός της, εκείνος με τον οποίο από την πρώτη στιγμή ένιωσε ότι δένεται απόλυτα.

Πηγή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ