Ελένη Φιλίνη: Ποζάρει με μπικίνι χωρίς ίχνος ρετούς και βάζει κάτω ακόμα και 20άρες

Η Ελένη Φιλίνη είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά-πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτό το διάστημα, η αγαπημένη ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και γεμίζει τις μπαταρίες της, περνώντας όμορφες στιγμές μαζί με καλούς της φίλους.

Πρόσφατα, η Ελένη Φιλίνη δημοσίευσε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες που έβγαλε σε μία πισίνα όπου επέλεξε για να απολαύσει τις βουτιές της. Φορώντας το μπικίνι της, ψάθινο καπέλο στο κεφάλι και μεγάλα μαύρα γυαλιά, πόζαρε με αέρα μοντέλου μέσα, αλλά και έξω από το νερό, εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες της.

Όπως θα διαπιστώσεις, ο χρόνος είναι ο καλύτερός της φίλος και με αυτή την εμφάνισή της αποδεικνύει πώς η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. «Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα καλλιτέχνης πρέπει να λέει την ηλικία του. Δεν έχουν πετύχει την ηλικία μου ειδικά η Wikipedia τους έστειλα και μήνυμα γιατί με μεγαλώνανε… και τους λέω: γράψτε ότι γεννήθηκα το 1821 να τελειώνουμε», είχε δηλώσει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της.

Αδιαμφισβήτητα, η Ελένη Φιλίνη διαθέτει ένα αξιοζήλευτο κορμί, που σίγουρα θα το ζήλευαν και γυναίκες αρκετά χρόνια νεότερές της. Το σίγουρο, λοιπόν, είναι πώς όσοι είδαν τις φωτογραφίες της με μαγιό έμειναν με το στόμα ανοιχτό και όχι άδικα.

Η Ελένη Φιλίνη ήταν, είναι και θα είναι όπως φαίνεται μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς!

Ελένη Φιλίνη: Ποζάρει με μπικίνι χωρίς ίχνος ρετούς και βάζει κάτω ακόμα και 20άρες - Εικόνα 1 Ελένη Φιλίνη: Ποζάρει με μπικίνι χωρίς ίχνος ρετούς και βάζει κάτω ακόμα και 20άρες - Εικόνα 2 Ελένη Φιλίνη: Ποζάρει με μπικίνι χωρίς ίχνος ρετούς και βάζει κάτω ακόμα και 20άρες - Εικόνα 3 Ελένη Φιλίνη: Ποζάρει με μπικίνι χωρίς ίχνος ρετούς και βάζει κάτω ακόμα και 20άρες - Εικόνα 4

Πηγή: tlife.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ