Ελένη Χατζίδου για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή: «Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον ποπό μου»(video)

Με αφορμή μία σχετική συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε μία άσχημη εμπειρία που βίωσε στο παρελθόν, όταν γνωστός τραγουδιστής προχώρησε σε παρενοχλητική συμπεριφορά εις βάρος της.

Η παρουσιάστρια του «Breakfast@Star» αποκάλυψε, ότι Έλληνας τραγουδιστής, με τον οποίο συνεργαζόταν, την παρενόχλησε, την ώρα που τραγουδούσαν στη σκηνή.

Πιο αναλυτικά, είπε η Ελένη Χατζίδου: «Εγώ δυστυχώς θα το βαρύνω το θέμα. Εγώ είχα μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία στη σκηνή από τραγουδιστή που μάλιστα τον είχα σημαία και τον απομυθοποίησα για αυτό το πράγμα. Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον ποπό μου».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, πρόσθεσε: «Ήταν ό,τι πιο άσχημο έχω βιώσει στη ζωή μου μαζί φυσικά και με ένα άλλο ίδιο περιστατικό, που ήρθε θαμώνας στο καμαρίνι και έκανε το ίδιο πράγμα και τον έβγαλαν έξω. Από τότε τον απομυθοποίησα. Δεν έκανα κάτι, δεν το συνέχισα. Φυσικά με το που τον έβλεπα άλλαζα δρόμο, γιατί είχα πάντα τον νου μου ότι μπορεί να το ξανακάνει. Ήταν ένα από τα πιο άσχημα πράγματα που έχω ζήσει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ