Από την Ελλάδα οι δύο 11χρονοι που απήχθησαν από το σχολείο τους στη Λάρνακα

Ελληνες

Σοκ προκαλεί η απαγωγή των δύο 11χρονων στη Λάρνακα, έξω από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ένας άγνωστος άνδρας απήγαγε τα παιδιά αφού πρώτα τους συστήθηκε ως ο νέος τους δάσκαλος, πείθοντάς τα να τον ακολουθήσουν και τα έβαλε μέσα στο αυτοκίνητό του, γκρίζου χρώματος. Άλλες μαρτυτίες αναφέρουν ότι ο άγνωστος ζήτησε από παιδιά βοήθεια για να μεταφέρουν κάτι, με αποτέλεσμα να ανταποκριθούν οι δύο μαθητές και από εκείνη τη στιγμή να έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

Πρόκειται για τους Θεμιστοκλή Ντόγκλη και Φίλιππο Σταματάκη, των οποίων οι γονείς είναι Έλληνες και οικογενειακοί φίλοι.

Από την Ελλάδα οι δύο 11χρονοι που απήχθησαν από το σχολείο τους στη Λάρνακα - Εικόνα 1

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του ενός παιδιού είναι γιατρός στο νοσοκομείο Λάρνακας.

Όσο για τον δράστη, αυτός είναι ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70-1,75 μ. περίπου, με δεμένο το ένα χέρι, έχει γένια, φοράσει σκουρόχρωμο παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα με έντονο μοτίβο, αμάνικο γιλεο και μπερέ.

Eντωμεταξύ, οι γονείς των άλλων παιδιών φθάνουν πανικόβλητοι στο σχολείο προκειμένου να πάρουν τα παιδιά τους, ενώ εκεί έφθασε και ο υπουργός Παιδείας.

Εντωμεταξύ, οι κυπριακές αρχές έχουν τεθεί σε συναγερμό και σύμφωνα με το tvonenew.cy αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη γιγάντια επιχείρηση σχεδόν σε όλο το νησί.

Μέτρα ασφαλείας και μπλόκα έχουν στηθεί στα οδοφράγματα αλλά και στα αεροδρόμια με τους ελέγχους να είναι εξονυχιστικοί.

Σε επιφυλακή βρίσκεται και η Αστυνομία στη Λεμεσό, ενώ αναζητείται σαλούν όχημα γκρίζου χρώματος.

Λεπτομέρειες για το πώς μοιάζει ο άνδρας που φέρεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση των παιδιών έχουν δώσει  οι Αρχές.

Συγκεκριμένα πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 40-55 ετών με ύψος 1.75 και μούσι στο πηγούνι. Περιγράφεται ως παχουλός γύρω στα 100 κιλά.

Φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα με μοτίβο στο μπροστινό μέρος με έντονα χρώματα και γιλέκο σκούρου χρώματος αμάνικο. Φορούσε παντελόνι μακρύ σκούρου χρώματος και καπέλο τύπου μπερέ χρώματος σκούρου. Σημειώνεται ότι το δεξί του χέρι είναι πρόχειρα δεμένο με γάζα.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ