Εμμανουήλ Καραλής: Εχω κατάθλιψη, σταματώ τους αγώνες

Ο Εμμανουήλ Καραλής, νέα μεγάλη ελπίδα του ελληνικού στίβου. Ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει -προσωρινά- την αγωνιστική δράση.

«Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου», ανέφερε ο 22χρονος επικοντιστής, τον οποίο ο φίλαθλος κόσμος αγάπησε για το ταλέντο και τη θετική αύρα του –όμως βυθίστηκε και αυτός στα σκοτάδια της ψυχής.

Τον γνωρίσαμε ως τον αθλητή με το χαμόγελο. Ομως τώρα έχει βυθιστεί στα σκοτάδια της κατάθλιψης. Ο Εμμανουήλ Καραλής, 22 ετών και μεγάλη ελπίδα του ελληνικού επί κοντώ, συγκλόνισε με μια ανάρτησή του στην οποία έκανε γνωστό την Παρασκευή ότι εγκαταλείπει για λίγο καιρό την αγωνιστική δράση, προκειμένου να βοηθήσει την ψυχική του υγεία.

Οπως αποκάλυψε, έπαθε κρίση πανικού και βυθίστηκε στο άγχος και στην κατάθλιψη. Πώς μπορείς να μην αγαπάς τον «Μανόλο»;

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Μετά από έναν τραυματισμό που υπέστην κατά τη διάρκεια της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου. »

«Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να ανατρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και ατυχή, ο κακός Manolo κυριάρχησε και ανέλαβε. »

«Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και να προσπαθήσω να είμαι θετικός και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο. »

«Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου», ανέφερε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanuel Karalis (@manolo)

via 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ