Ένας άγγελος με ράσα στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο – Ο Πατέρας Νικόλαος Παπαγεωργίου

Εδώ και 11 χρόνια επισκεπτόμαστε τους ασθενείς και προσπαθούμε να απαλύνουμε τον πόνο τους»!

«Έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου… οι άνθρωποι όμως που τον γνώριζαν καλά, μιλούν με τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια τον Πατέρα Νικόλαο.

Είναι από τους ιερείς που κάνουν έργο και δεν επαναπαύονται μόνο στις υποχρεώσεις τους στην εκκλησία και την ενορία του.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε ταξιδέψει μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον πατέρα Νικόλαο Παπαγεωργίου. Όταν ο πατέρας Νικόλαος τελειώνει την εργασία του στην εκκλησία πηγαίνει στο νοσοκομείο και βοηθάει με όποιο τρόπο μπορεί τα παιδάκια που είχαν την ατυχία να αρρωστήσουν αλλά και τις οικογένειές τους.

Ένας άγγελος με ράσα στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο – Ο Πατέρας Νικόλαος Παπαγεωργίου - Εικόνα 2

Η Τατιάνα συγκινημένη ζήτησε να μάθει από τον πατέρα Νικόλαο λεπτομέρειες για το έργο του. «Είμαστε δυο ιερείς. Εδώ και 11 χρόνια επισκεπτόμαστε τους ασθενείς και προσπαθούμε να απαλύνουμε τον πόνο τους»!

«Αυτό που κάνω με έχει μεταμορφώσει. Είναι μεγάλη ευλογία η επίσκεψή μου στο νοσοκομείο» εξομολογείται στην Τατιάνα ο ιερέας «φύλακας άγγελος» των παιδιών αυτών! «Παίζουμε παιχνίδια, φτιάχνουμε παζλ, και κάνουμε στα αρκουδάκια ιατρικές πράξεις… Δεν σας κρύβω ότι πολλές φορές νιώθω ότι έχω χάσει ένα δικό μου παιδί»!

Το συγκινητικό βίντεο με τον πατέρα Νικόλαο

Ο πατήρ Νικόλαος έδειξε στην Τατιάνα και στην κάμερα του «Μαζί σου» μια συγκινητική ζωγραφιά με ένα αγοράκι που ζωγράφισε το αδελφάκι του που δυστυχώς χάθηκε ως αγγελάκι στον ουρανό!

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ