Εντυπωσιακό κερί σε σχήμα αβγού που όταν λιώνει εμφανίζεται ένα μωρό δεινόσαυρος.

Γνωρίζατε ότι οι δεινόσαυροι ήταν θερμόφιλα πλάσματα, που απαιτούσαν μόνο ένα αναμμένο κερί για να επωάσει το αυγό τους, έτσι ώστε να εκκολαφθούν.  Λοιπόν, αυτά τα κεριά με το μωρό δεινόσαυρων από την  Firebox θα σας κάνουν μια μικρή αναπαράσταση με μια τιμή που δεν είναι και τόσο χαμηλή περίπου 45 δολάρια.

Το «The Hatching Dinosaur Candle» όπως είναι και η ονομασία του είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και θα σας παραδοθεί το 2016. Οι διαστάσεις του είναι περίπου 14 εκατοστά (Π) x 14 εκατοστά (Υ) x 15,8 εκατοστά (Δ). Αν είστε λάτρεις των δημιουργικών κεριών ελέγξτε για περισσότερα κεριά στο παρακάτω Link.

Περισσότερες πληροφορίες: Firefox

Δείτε τις φωτογραφίες:

Εντυπωσιακό κερί σε σχήμα αβγού που όταν λιώνει εμφανίζεται ένα μωρό δεινόσαυρος. - Εικόνα0Εντυπωσιακό κερί σε σχήμα αβγού που όταν λιώνει εμφανίζεται ένα μωρό δεινόσαυρος. - Εικόνα1Εντυπωσιακό κερί σε σχήμα αβγού που όταν λιώνει εμφανίζεται ένα μωρό δεινόσαυρος. - Εικόνα2Εντυπωσιακό κερί σε σχήμα αβγού που όταν λιώνει εμφανίζεται ένα μωρό δεινόσαυρος. - Εικόνα3Εντυπωσιακό κερί σε σχήμα αβγού που όταν λιώνει εμφανίζεται ένα μωρό δεινόσαυρος. - Εικόνα4
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ