Με τον έpωτα της ζωής του στη Μύκονο: Σούσουρο με τον Κωσταντίνο Εμμανουήλ και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίχτες του φετινού Survivor λόγω και των σχολίων που κάνει.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι από τα πιο συζητημένα αλλά και πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα του φετινού Survivor.

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή τους στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πέρασε απαρατήρητος.

Οι συγκρούσεις του και οι φαρμακερές ατάκες του έχουν ανάψει πολλές φορές φωτιές και δεν είναι λίγες οι φορές που οι συμπαίκτες του έχουν κάνει έκκληση στο κοινό να τον απομακρύνει.

Ότι κι αν θέλουν οι ίδιοι βέβαια, δεν έχει σχέση με αυτό που θέλει το τηλεοπτικό κοινό αφού ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, όσες φορές κι αν βρέθηκε ως σήμερα υποψήφιος παρέμεινε και άλλοι είδαν την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι.

Αναμφισβήτητα ξέρει να δημιουργεί ντόρο. Τώρα αν αυτό τελικά είναι υπέρ του ή κατά του θα φανεί μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο κατά δική του δήλωση 37χρονος – το 2012 πάντως δήλωνε οτι έκλεισε τα 32- είναι λάτρης της Μυκόνου όπου παραθερίζει εδώ και χρόνια σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Ένα από αυτά, από το λες και μακρινό παρελθόν, είναι και οι φωτογραφίες που αλιεύσαμε από το αρχείο μας.

Ένας άλλος Κωνσταντίνος, σαφέστατα όχι fit, αλλά πάντα χαμογελαστός και χαρούμενος απολάμβανε με φίλη του τις καλοκαιρινές του διακοπές χαρίζοντας αξέχαστες πόζες στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε φωτογραφίες

Με τον έpωτα της ζωής του στη Μύκονο: Σούσουρο με τον Κωσταντίνο Εμμανουήλ και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν - Εικόνα 1

Με τον έpωτα της ζωής του στη Μύκονο: Σούσουρο με τον Κωσταντίνο Εμμανουήλ και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν - Εικόνα 2

Με τον έpωτα της ζωής του στη Μύκονο: Σούσουρο με τον Κωσταντίνο Εμμανουήλ και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν - Εικόνα 3

Με τον έpωτα της ζωής του στη Μύκονο: Σούσουρο με τον Κωσταντίνο Εμμανουήλ και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν - Εικόνα 4

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ