Eργολάβοι αφράτοι με 3 Μόνο υλικά

Υλικά

320 γραμ αμύγδαλα λευκά

600 γραμ άχνη ζάχαρη

5 ασπράδια αυγών

βουτυρόκρεμα για την γέμιση

Eργολάβοι αφράτοι με 3 Μόνο υλικά - Εικόνα 1

Εκτέλεση

Στο μπλέντερ αλέθομαι τα αμύγδαλα μαζί με την ζάχαρη άχνη και τα δυο ασπράδια!

Την μεταφέρουμε σε μπολ και το χτυπάμε λίγο ακόμα με το μίξερ προσθέτοντας τα υπόλοιπα ασπράδια και 2 κουταλιές σούπας.αμύγδαλο λικέρ!

Βάζουμε την ζύμη στο κορνέ και τοποθετούμε στο ταψί με λαδόκολλα δισκάκια στα οποία βάζουμε ένα αμύγδαλο επάνω ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς

Eργολάβοι αφράτοι με 3 Μόνο υλικά - Εικόνα 2 Eργολάβοι αφράτοι με 3 Μόνο υλικά - Εικόνα 3

Βουτυρόκρεμα υλικά

100 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

100 γραμμάρια

άχνη ζάχαρη

1 βανίλια

Eργολάβοι αφράτοι με 3 Μόνο υλικά - Εικόνα 4 Eργολάβοι αφράτοι με 3 Μόνο υλικά - Εικόνα 5

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ασπρίσουν!

Συναρμολόγηση

Τοποθετούμε έναν εργολάβο ανάποδα βάζουμε κρέμα και το κλείνουμε με έναν άλλο εργολάβο

Eργολάβοι αφράτοι με 3 Μόνο υλικά - Εικόνα 6 Eργολάβοι αφράτοι με 3 Μόνο υλικά - Εικόνα 7

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:

Μου λείπει μια φωτογραφία στα σχόλια ως προς την εκτέλεση των γλυκών στο πρώτο στάδιο της εκτέλεσης θα είναι ένα μείγμα μαλακό και κάπως υγρό που θα πλάθεται αλλά μόλις πάμε στο δεύτερο στάδιο το οποίο μεταφέρουμε σε άλλο μπολ και ρίχνουμε τα ασπράδια παίρνει την μορφή την ρευστή μαλακή αφράτη!

πηγή: xryses-syntages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ