«Εσύ σίγουρα δεν κοιμήθηκες εκεί»!

Η αλήθεια είναι πως καθημερινά βλέπουμε τα social media να πλημμυρίζουν από εικόνες όπου το photoshop και τα φίλτρα… περισσεύουν. Φωτογραφίες που μοιάζουν ψεύτικες ή παράλογες στήνουν χορό στο Instagram και στο Facebook, με ανθρώπους που θέλουν να ωραιοποιήσουν τη ζωή τους.

«Εσύ σίγουρα δεν κοιμήθηκες εκεί»! - Εικόνα 2

Βλέποντας παρόμοιες αναρτήσεις η Luisa Jeffery αλλά και πόσο απίθανο είναι να έχει συμβεί αυτό που δείχνει η εικόνα στην πραγματικότητα, αποφάσισε να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram με τον τίτλο «You Did Not Sleep There» (σ.σ. «Δεν κοιμήθηκες εκεί»), που αφορά κυρίως σε εικόνες που έχουν ανεβάσει κατασκηνωτές από τα πιο απίθανα μέρη στα οποία έστησαν την σκηνή τους και πήραν έναν υπνάκο μέσα σε ένα ονειρεμένο τοποίο, με υπέροχη θέα, στην άκρη ενός γκρεμού, σε σημεία σχεδόν… απάτητα.

«Εσύ σίγουρα δεν κοιμήθηκες εκεί»! - Εικόνα 3

Η ίδια αναφέρει σχετικά στο National Geographic: «Δεν έχει να κάνει με το εάν η λήψη είναι σωστή ή όχι, έχει να κάνει κυρίως με το κλισέ, που κάνει τους ανθρώπους που βλέπουν αυτές τις εικόνες να γελάνε. Σίγουρα κάποιοι θα έχουν κοιμηθεί σε παρόμοιες θέσεις, αλλά οι περισσότερες εικόνες είναι για να προκαλέσουν τον θεατή να σκεφτεί πόσο… τρομερός, φοβερός, καταπληκτικός είναι ο πρωταγωνιστής της φωτογραφίας που βρέθηκε σε αυτό το αδιάβατο… κατά τα άλλα σημείο».

«Εσύ σίγουρα δεν κοιμήθηκες εκεί»! - Εικόνα 4 «Εσύ σίγουρα δεν κοιμήθηκες εκεί»! - Εικόνα 5 «Εσύ σίγουρα δεν κοιμήθηκες εκεί»! - Εικόνα 6 «Εσύ σίγουρα δεν κοιμήθηκες εκεί»! - Εικόνα 7 «Εσύ σίγουρα δεν κοιμήθηκες εκεί»! - Εικόνα 8 «Εσύ σίγουρα δεν κοιμήθηκες εκεί»! - Εικόνα 9 «Εσύ σίγουρα δεν κοιμήθηκες εκεί»! - Εικόνα 10 «Εσύ σίγουρα δεν κοιμήθηκες εκεί»! - Εικόνα 11

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ