Εταιρεία φτιάχνει βοηθητικά καροτσάκια με 4 ρόδες για ηλικιωμένα ζώα που δυσκολεύονται στο περπάτημα

pets

Τα αγαπημένα μας ζωάκια, όταν φτάνουν σε μια ηλικία, αρχίζουν να έχουν διάφορα προβλήματα υγείας. Όπως ακριβώς άλλωστε συμβαίνει και με εμάς τους ανθρώπους. Βέβαια οι τετράποδοι φίλοι μας ζουν λίγο. Για αυτό εκεί που είναι μικρά, γίνονται, χωρίς να το καταλάβεις, ηλικιωμένα.

Τα προβλήματα στα ηλικιωμένα ζώα είναι λίγο πολύ τα ίδια με τα δικά μας. Αρθρίτιδες, δυσπλασίες, αδυναμία στους μυς και άλλα. Το αποτέλεσμα είναι να δυσκολεύονται στο περπάτημα. Για αυτό και είναι ξαπλωμένα με τις ώρες.

Μια εταιρεία, η A.B.C, αποφάσισε να βοηθήσει τα ηλικιωμένα ζώα που έχουν κινητικά προβλήματα λανσάροντας ένα αναπηρικό καροτσάκι, πολύ ελαφρύ και με 4 ρόδες. Περισσότερο θα λέγαμε ότι είναι κάτι βοηθητικό στο περπάτημα. Το καροτσάκι αυτό προσαρμόζεται ανάλογα με το ζωάκι, έχει κράτημα για τη μέση και είναι ευκολότερο στη χρήση από τα κλασικά καροτσάκια. Το ότι έχει μάλιστα 4 ρόδες το κάνει πιο σταθερό από ό,τι είναι τα άλλα με τις δύο. Έτσι τα ζώα έχουν ανεξαρτησία και μπορούν να κινούνται χωρίς να χρειαζόμαστε εμείς να τα βοηθάμε. Η ποιότητα ζωής τους αλλάζει και μπορούν να ξαναβρούν το ενδιαφέρον τους.

Εταιρεία φτιάχνει βοηθητικά καροτσάκια με 4 ρόδες για ηλικιωμένα ζώα που δυσκολεύονται στο περπάτημα - Εικόνα 2 Εταιρεία φτιάχνει βοηθητικά καροτσάκια με 4 ρόδες για ηλικιωμένα ζώα που δυσκολεύονται στο περπάτημα - Εικόνα 3 Εταιρεία φτιάχνει βοηθητικά καροτσάκια με 4 ρόδες για ηλικιωμένα ζώα που δυσκολεύονται στο περπάτημα - Εικόνα 4 Εταιρεία φτιάχνει βοηθητικά καροτσάκια με 4 ρόδες για ηλικιωμένα ζώα που δυσκολεύονται στο περπάτημα - Εικόνα 5Εταιρεία φτιάχνει βοηθητικά καροτσάκια με 4 ρόδες για ηλικιωμένα ζώα που δυσκολεύονται στο περπάτημα - Εικόνα 6

Φωτογραφίες: Ann-Marie Fleming

Πηγή: pet pet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ