Έτοιμος για πολιτικός ο Σπύρος Μαρτίκας; Κατεβαίνει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Επικαιρότητα

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης του ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Ο Σπύρος Μαρτίκας και επίσημα πια θα είναι ένας από τους παίκτες που θα δούμε στο Survivor All Star και μαζί του θα είναι και η αγαπημένη του, Βρισηίδα Ανδριώτου. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε και ήρθε ουσιαστικά κοντά στο συγκεκριμένο reality επιβίωσης θα έχει και πάλι τη δυνατότητα να αγωνιστεί και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων τους λοιπόν, ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΪ, μιλώντας ανοιχτά για την νέα αυτή σελίδα, που θα ανοίξει.

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι δηλώσεις του σχετικά με το τι θα κάνει σε περίπτωση που κερδίσει το έπαθλο ή ακόμα και το ποσό που θα συγκεντρώσει.

Η αγάπη που έχει ο Σπύρος Μαρτίκας για τον δήμο Περιστερίου, εκεί δηλαδή όπου ζει και διατηρεί τα φαρμακεία του, είναι πολύ μεγάλη και έτσι έκανε γνωστό πως με το καλό όταν επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο θα δραστηριοποιηθεί ενεργά με την περιοχή, δίνοντας ακόμα και τα χρήματα για όποιες ανάγκες προκύψουν.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star:

«Δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη στις χιλιάδες κόσμου που μου ζητά να αλλάξω την πόλη. Αν μου αξίζει η νίκη θα την προσφέρω στον κόσμο που με στηρίζει. Θα φέρω πολύ μεγάλη δύναμη στην πόλη μου. Είμαι εδώ για εκείνους. Αν είμαστε σε διαφορετικές ομάδες με την Βρισηίδα, θα το σεβαστούμε, γιατί θα είναι οι κανόνες του παιχνιδιού», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ