15 ετών κούκλος & πανύψηλος: Κυκλοφόρησε μία και μοναδική φώτο του γιου της Ματίνας Νικολάου, Παναγιώτη Γιάλα

Επικαιρότητα

Η Ματίνα Νικολάου, γνωστή και ως «Βάνια» από το «Καλό μεσημεράκι», ταξίδεψε με τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη και τον γιο της, στην Ιταλία, για διακοπές.

Ειδικότερα, σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, η ηθοποιός δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον πανύψηλο γιο της, Παναγιώτη Γιάλα, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιώργο Γιάλα, στη Ρώμη.

Περήφανη μητέρα η Ματίνα Νικολάου

Όπως είχε υπογραμμίσει η ίδια στο Τhe 2Night Show «είμαι πολύ περήφανη για τον μπαμπά του Παναγιώτη, γιατί στην αρχή τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα και όλο αυτό συνέβαινε επειδή υπάρχει ένας εγωισμός των ανθρώπων. Ένας εγωισμός που δε μπορούσα να καταλάβω το “γιατί έγινε αυτό;” και “πώς εγώ δε μπόρεσα να κρατήσω την οικογένειά μου;”. Τα είχα βάλει με τον εαυτό μου. Είχα πάρα πολλή στενοχώρια, θεωρούσα ότι είμαι μια κατεστραμμένη κι όμως με τον καιρό ανακάλυψα ότι όλα είναι πολύ σχετικά».

Η σχέση της Ματίνας Νικολάου με τον πρώην άνδρα της

Και συμπληρώνει η Ματίνα Νικολάου «πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε την καλύτερη σχέση, που θα μπορούσαμε να έχουμε για να είναι καλά ο Παναγιώτης. Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, όσο μεγαλώνει προσπαθώ να του μιλάω ανοιχτά για πιο πολλά θέματα που μπορεί να τον απασχολούν. Η αλήθεια είναι ότι λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, αλλά ζω με τη μητέρα μου και το παιδί, οπότε εκείνη είναι ο ήρωας. Χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά».

 

15 ετών κούκλος & πανύψηλος: Κυκλοφόρησε μία και μοναδική φώτο του γιου της Ματίνας Νικολάου, Παναγιώτη Γιάλα - Εικόνα 1

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ