25 ετών τότε, 49 σήμερα: Η κόρη του «Γιάγκου Δράκου» από την Λάμψη, παράτησε την καριέρα της & έφυγε από την Αθήνα

Την Καλλιόπη Ευαγγελίδου την αγαπήσαμε το 90′ από την θρυλική «Λάμψη», όπου υποδυόταν την κόρη του Γιάγκου Δράκου, αλλά και από άλλες σειρές.

25 ετών τότε, 49 σήμερα: Η κόρη του «Γιάγκου Δράκου» από την Λάμψη, παράτησε την καριέρα της & έφυγε από Αθήνα - Εικόνα 1

Η ηθοποιός τα άφησε όλα πίσω της και έφυγε για τις Σέρρες όπου παντρεύτηκε και απέκτησε τρία παιδιά. Ωστόσο συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και στο ΚΘΒΕ. Ο χρόνος όπως θα δείτε είναι φίλος της καθώς μεγαλώνει όμορφα.

«Είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τους συναδέλφους, αλλά επρόκειτο πραγματικά για πολύ σημαντικούς ηθοποιούς και πολλούς σε αριθμό στα 8 χρόνια που δούλεψα εκεί. Είναι πάντοτε στην καρδιά μου. Έμαθα πολλά δίπλα τους, ιδιαίτερα με όσους συνεργαστήκαμε στενά, και πάντοτε θα νιώθω ευγνωμοσύνη. Ξεχωρίζω πάντοτε τον κ. Πολίτη με τον οποίο δούλεψα πολύ στενά για πολλά χρόνια, αλλά και όλους τους άλλους που επειδή είναι πάρα πολλοί δεν τους αναφέρω ονομαστικά, μήπως παραλείψω κάποιον.

25 ετών τότε, 49 σήμερα: Η κόρη του «Γιάγκου Δράκου» από την Λάμψη, παράτησε την καριέρα της & έφυγε από Αθήνα - Εικόνα 2 Ο Νίκος Φώσκολος είναι και το γνώριζα πάντα, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της Ελληνικής μυθοπλασίας. Σαν άνθρωπος ήταν οξυδερκής, συνεπής, είχε όραμα, ήθος, εύρος γνώσεων. Ήταν μαχητής, πολύ αυστηρός επαγγελματίας, ακούραστος στη δουλειά του. Ήταν πρωτοπόρος. Ήταν γενναιόδωρος. Δημιούργησε ευκαιρίες, θέσεις εργασίας για εκατοντάδες ανθρώπους.

25 ετών τότε, 49 σήμερα: Η κόρη του «Γιάγκου Δράκου» από την Λάμψη, παράτησε την καριέρα της & έφυγε από Αθήνα - Εικόνα 4

Δεν ζητούσε ανταλλάγματα πέραν της δουλειάς και της αφοσίωσης στη δουλειά. Τουλάχιστον αυτή ήταν η δική μου εμπειρία από εκείνον. Μου έδωσε γενναιόδωρα μια μεγάλη ευκαιρία, χαιρόταν με τη δουλειά μου, έκανα καλά αυτό που περίμενε από εμένα στη δουλειά και προόδευα. Τόσο απλά χωρίς να χρειάζεται κάτι άλλο. Δεν μου αρνήθηκε ποτέ να είμαι ο εαυτός μου. Το μόνο που δεν συμφωνήσαμε ποτέ είναι πως επειδή στο θέατρο με είχε δει με ξανθιά περούκα, πίστευε ότι ήμουν ξανθιά και βάφτηκα μελαχρινή. Για το ότι ήμουν αθεράπευτα μελαχρινή εκ γενετής, μόνο γι’ αυτό δεν κατάφερα ποτέ να τον πείσω», έχει πει σε συνέντευξή της η Καλλιόπη Ευαγγελίδου για τη συνεργασία της στη «Λάμψη».

25 ετών τότε, 49 σήμερα: Η κόρη του «Γιάγκου Δράκου» από την Λάμψη, παράτησε την καριέρα της & έφυγε από Αθήνα - Εικόνα 5 25 ετών τότε, 49 σήμερα: Η κόρη του «Γιάγκου Δράκου» από την Λάμψη, παράτησε την καριέρα της & έφυγε από Αθήνα - Εικόνα 6

 

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ