Ευλογητός: Πως είναι και τι κάνει σήμερα, 17 χρόνια μετά, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον δολοφόνο της Λάμψης

Ο «Ευλογητός» και ο ρόλος του στη «Λάμψη» αναντίρρητα είναι από τους ρόλους του πρώτου και πιο διαβόητου serial killer της “μικρής οθόνης, τον οποίο υποδύθηκε ο Κώστας Τερζάκης.

Ο Κώστας Τερζάκης που υποδύθηκε τον «Ευλογητό» από το 1989 είναι επαγγελματίας ηθοποιός, με πάνω από 30 παραστάσεις στο θέατρο. Ο ίδιος έχει συνεργαστεί με μεγάλους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, ενώ έχει πάρει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, παραστάσεις, βιντεοταινίες και κινηματογραφικές ταινίες.

Ο ίδιος είναι πατέρας δύο παιδιών, ενώ αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως το 2020 μέχρι το 2022 ο Κώστας Τερζάκης υπήρξε ο αφηγητής της κοινωνικής σειράς “Οικογενειακές Ιστορίες”.

Ευλογητός: Πως είναι και τι κάνει σήμερα, 17 χρόνια μετά, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον δολοφόνο της Λάμψης - Εικόνα 1

Ευλογητός: Ο ρόλος του Κώστα Τερζάκη στη «Λάμψη»

Μεταξύ άλλων ο ίδιος έχει συμμετέχει στις εξής σειρές: Η Αλτάνα της Πάργας 1990 ΕΤ2, Η Λάμψη 1991 ΑΝΤ1, Ο Πέτρος και τα Κορίτσια του 1994 Mega, Το Τρίτο Στεφάνι 1995 ΑΝΤ1, Χάλι εντ 1996 ΑΝΤ1, αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως: Carousel (2008), Μέδουσα 1998, Ο παπαμαφίας 1986, Βλακούν 1987, Η γυναίκα μου ο Αντρέας 1987.

Ευλογητός: Πως είναι και τι κάνει σήμερα, 17 χρόνια μετά, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον δολοφόνο της Λάμψης - Εικόνα 2

Ευλογητός: Πως είναι και τι κάνει σήμερα, 17 χρόνια μετά, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον δολοφόνο της Λάμψης - Εικόνα 3

Ο ρόλος του serial killer στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Λάμψη» ήταν ένας άκρως μυστηριώδης ρόλος που έκρυβε το πρόσωπό του πίσω από μία ανατριχιαστική μάσκα. Ο θρυλικός δολοφόνος μιλούσε με χαρακτηριστική ψιθυριστή φωνή και σκότωνε όσους προμήθευαν με ναρκωτικά τη νεολαία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ