΄Εβελυν και Αντώνης Αργυροκαστρίτης, οι γονείς του μικρού Ηλία ψάχνουν ανάμεσα στους Έλληνες δότη μυελού για τον 11 μηνών γιό τους

Αυτή η λαμπερή γυναίκα, μάνα δύο παιδιών, εδώ και μήνες ψάχνει μαζί με την οικογένεια της σ όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα ανάμεσα στους Έλληνες συμβατό Δότη Μυελού των Οστών για τον 11μηνο γιο της Ηλία.

΄Εβελυν και Αντώνης Αργυροκαστρίτης, οι γονείς του μικρού Ηλία ψάχνουν ανάμεσα στους Έλληνες δότη μυελού για τον 11 μηνών γιό τους - Εικόνα 1

Aρκεί λίγο σίελο και μια δυνατή ψυχή. Ενημερωθείτε και κάντε την ελπίδα πράξη.Ί σως να είστε εσείς που θα δώσετε νέα ζωή στον μικρό Ηλία.

΄Εβελυν και Αντώνης Αργυροκαστρίτης, οι γονείς του μικρού Ηλία ψάχνουν ανάμεσα στους Έλληνες δότη μυελού για τον 11 μηνών γιό τους - Εικόνα 2

Η οικογένεια του Ηλία έχει αναζητήσει συμβατό δότη μυελού των οστών στη Παγκόσμια Τράπεζα εθελοντών δοτών αλλά δυστυχώς δεν έχει βρεθεί συμβατό δείγμα.

Η Εβελιν γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ. Η μητέρα της Μάρθα Ζήκου καταγόταν από την Ηγουμενίτσα, ενώ ο πατέρας Τζέρυ Νόρμαν ήταν Αμερικανός. Και οι δύο αδελφές της η Κασσιανή και η Αγγελική έμαθαν τα ελληνικά στο σπίτι από την μητέρα και την γιαγιά της.

Ο Αντώνης Αργυροκαστρίτης γεννήθηκε στην Κέρκυρα και ήρθε στην Αμερική με τους γονείς του Κωνσταντίνο και Νταϊαν Αργυροκαστρίτη και έχει δύο αδελφές την Καρολάιν και την Χριστίνα. Ο Αντώνης σπούδασε πληροφορική και είναι ειδήμων I.T. στην αυτοκινητοβιομηχανία GM.

To ζεύγος παντρεύτηκε προ τριών ετών στον Καθεδρικό Ναό του Ντιτρόιτ και διαμένει στο Μάκομπ του Μίσιγκαν.

΄Εβελυν και Αντώνης Αργυροκαστρίτης, οι γονείς του μικρού Ηλία ψάχνουν ανάμεσα στους Έλληνες δότη μυελού για τον 11 μηνών γιό τους - Εικόνα 3

Η Εβελιν (Ευαγγελία) και ο Αντώνης Αργυροκαστρίτη την ημέρα του γάμου τους στο Ντιτρόιτ. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση οικογένειας Αργυροκαστρίτη.

Από την Νέα Υόρκη απευθύνει εδώ και μήνες δραματική έκκληση για την σωτηρία του γεννημένου στις 4 Ιουλίου 2017  γιου της, Ηλία ,ο οποίος πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που πλήττει το ανοσοποιητικό σύστημα του και πρέπει το γρηγορότερο δυνατόν να υποβληθεί σε μεταμόσχευση του μυελού των οστών, η Εβελιν  η οποία διαμένει στο Μάκομπ του Μίσιγκαν.

Αναφερόμενη στον Εθνικό Κήρυκα στις πιθανότητες εύρεσης τέλειου μοσχεύματος επεσήμανε ότι μεγαλύτερες πιθανότητες υπάρχουν στην Ελλάδα, αλλά λόγω της ηλικίας του Ηλία το μόσχευμα πρέπει να είναι απόλυτα συμβατό.

Οι εξ Ελλάδος εθελοντές δότες δεν πρέπει να ταξιδέψουν στην Αμερική, αλλά πρέπει να αποταθούν σε ένα από τα εγκεκριμένα νοσοκομεία και το μόσχευμα την ίδια μέρα θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να χαρίσει το φιλί της ζωής στον μικρό Ηλία.

΄Εβελυν και Αντώνης Αργυροκαστρίτης, οι γονείς του μικρού Ηλία ψάχνουν ανάμεσα στους Έλληνες δότη μυελού για τον 11 μηνών γιό τους - Εικόνα 4

Ο μοναδικός τρόπος να βοηθήσετε είναι να υπάρξουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ εθελοντές δότες μυελού των οστών με την ελπίδα ότι κάποιος νέος δότης θα είναι συμβατός.

Και αυτό είναι πιο εύκολο και ανώδυνο από όσο φαντάζεστε.

Τηλεφωνήστε στο Σύλλογο όραμα Ελπίδας (2107775615 & 2107775616) ή επισκεφτείτε την σελίδα oramaelpidas.gr και κάντε την αίτηση νέων εθελοντών online (Πηγαίνετε στο κοντινότερο Νοσοκομείο αν βρίσκεστε στο εξωτερικό)

Αναλόγως τον νομό στον οποίο ζείτε, είτε σας παραπέμπουν σε κοντινό Γενικό Νοσοκομείο, είτε σας στέλνουν ΔΩΡΕΑΝ ένα φάκελο με ειδικές μπατονέτες, τις οποίες αφού τις σαλιώσετε σύμφωνα με τις οδηγίες, καλείτε την ACS και τις στέλνετε πίσω ΔΩΡΕΑΝ και πάλι.  Εάν έχετε την τύχη και την ευλογία κάποτε να είστε συμβατός δότης, προχωράτε σε μια διαδικασία παρόμοια με την αιμοληψία, και ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ

ΜOΛΙΣ ΣΩΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Το όραμα Ελπίδα αναλαμβάνει εξολοκλήρου τα έξοδα, ακόμα και για τη μέρα που ενδεχομένως να χάσετε από τη δουλειά σας.

Επίσης, η Τράπεζα εθελοντών δοτών είναι παγκόσμια και δεν έχει καμία σημασία η τοποθεσία του ασθενή ή του υποψηφίου εθελοντή δότη.

Μπορείτε να γίνεται εθελοντές στην Αθήνα και ο ασθενής να βρίσκεται σε άλλη χώρα ή ο ασθενής να βρίσκεται στην Ελλάδα και ο εθελοντής σε άλλη χώρα.

Πατώντας πάνω στην παρακάτω πρόταση θα δείτε τον χάρτη  της Ελλάδος και θα εντοπίσετε το πλησιέστερο προς την κατοικίας συνεργαζόμενο με το Όραμα Ελπίδας Κέντρο λήψης Μυελού των Οστών:

Όπως είχε πει ο Γκάντι:¨ Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο»

΄Εβελυν και Αντώνης Αργυροκαστρίτης, οι γονείς του μικρού Ηλία ψάχνουν ανάμεσα στους Έλληνες δότη μυελού για τον 11 μηνών γιό τους - Εικόνα 5

΄Εβελυν και Αντώνης Αργυροκαστρίτης, οι γονείς του μικρού Ηλία ψάχνουν ανάμεσα στους Έλληνες δότη μυελού για τον 11 μηνών γιό τους - Εικόνα 6

alithinesgynaikes

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ