Έβελυν Κλεάνθους: «Στα 6 συνειδητοποίησα ότι δεν ένιωθα σαν ένα αγοράκι» (βίντεο)

Δέστε τους

“Κατάφερα να ξεκινήσω το trasition μου πριν από δύο χρόνια στα 26 μου” είπε η Έβελυν Κλεάνθους.

Η Έβελυν Κλεάνθους μίλησε στην Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου για το πέρασμά της από το GNTM, για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για το επαγγελματικό της μέλλον.

«Δεν μου έχει κάνει καλό το GNTM. Πιστεύω το αντίθετο ότι με έχει ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά κι επαγγελματικά. Σαν δυναμική γυναίκα που είμαι προχωρώ κι είμαι έτοιμη για καινούριες προκλήσεις» είπε αρχικά η Έβελυν Κλεάνθους για την εμπειρία της στον διαγωνισμό μόδας.

«Μου πήρε πολλά χρόνια στο να ανακαλύψω ποια είμαι και να είμαι σίγουρη για αυτό που νιώθω και να θέλω να το δείξω. Στα 6 συνειδητοποίησα ότι δεν ένιωθα σαν ένα αγοράκι. Γύρω στα 20 μου άρχισα να συνειδητοποιώ ότι τελικά πρέπει να αποδεχτώ πως είμαι γυναίκα και δεν χρειάζεται να νιώθω άσχημα με το ποια είμαι. Κατάφερα να ξεκινήσω το trasition μου πριν από δύο χρόνια στα 26 μου. Άλλαξα το όνομά μου για να πάω στο GNTM» πρόσθεσε.

«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να επέμβει είτε σωματικά είτε ψυχολογικά στην ζωή του άλλου. Δεν πρέπει κανένα περιστατικό, όσο επικίνδυνο κι αν είναι, να σε ρίχνει κάτω. Θυμάμαι στο δημοτικό έτρωγα bullying κι από εκπαιδευτικούς σε βαθμό που να μην κάνω παρέα με κορίτσια. Μου έλεγαν γονείς να πάω να παίξω με τα αγόρια κι εγώ ένιωθα πολύ άβολα» ανέφερε η Έβελυν Κλεάνθους για τις συμπεριφορές που είχε δεχθεί ως παιδί.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ