Έβρος: Η χαράδρα που βρέθηκε νεκρή η 28χρονη – «Κάνεις δε πιστεύει ότι αυτοκτόνησε»

Ελλάδα
Επικαιρότητα

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Τυχερό του Έβρου, μετά τον θάνατο της 28χρονης επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

H κοπέλα βρέθηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της, σε περιοχή του χωριού Λευκίμη Σουφλίου.

Την ώρα που το θρίλερ σχετικά με το αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια συνεχίζεται, το protothema.gr βρέθηκε στη χαράδρα περίπου 40 μέτρων που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας η σορός της 28χρονης και δίπλα της η μοτοσικλέτα που οδηγούσε.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσβατο σημείο, σε μια στροφή του δρόμου που οδηγεί προς τις κεραίες της ΕΡΤ και μέχρι αυτήν την ώρα παραμείνει αποκλεισμένο με κορδέλες της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η 28χρονη, υπάρχουν ακόμα τα γάντια που χρησιμοποίησαν οι διασώστες και το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε μεταφέρθηκε για έλεγχο στη σήμανση.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Έβρος: Η χαράδρα που βρέθηκε νεκρή η 28χρονη - «Κάνεις δε πιστεύει ότι αυτοκτόνησε» - Εικόνα 1
Έβρος: Η χαράδρα που βρέθηκε νεκρή η 28χρονη - «Κάνεις δε πιστεύει ότι αυτοκτόνησε» - Εικόνα 2
Έβρος: Η χαράδρα που βρέθηκε νεκρή η 28χρονη - «Κάνεις δε πιστεύει ότι αυτοκτόνησε» - Εικόνα 3
Έβρος: Η χαράδρα που βρέθηκε νεκρή η 28χρονη - «Κάνεις δε πιστεύει ότι αυτοκτόνησε» - Εικόνα 4
Έβρος: Η χαράδρα που βρέθηκε νεκρή η 28χρονη - «Κάνεις δε πιστεύει ότι αυτοκτόνησε» - Εικόνα 5

Μέχρι στιγμής, το σενάριο που εξετάζεται πιο σοβαρά από την αστυνομία είναι αυτό της αυτοχειρίας, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σημειώνεται ότι από την επιτόπια έρευνα των Αρχών, διαπιστώθηκε ότι η νεαρή γυναίκα είχε καρφωμένο στο στήθος ένα μαχαίρι, σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο κοντά στις φλέβες των χεριών, ενώ έφερε και χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν κατά την πτώση της στην χαράδρα.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ