Έχει ήδη 15 παιδιά και το μεγαλύτερο είναι 40 ετών. Σήμερα περιμένει το 16ο και δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Η Lyette Reback μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι. Ποτέ δεν ξόδεψε τον ελεύθερο χρόνο της μετά το σχολείο κάνοντας babysitting σε παιδιά γειτόνων και ποτέ δεν άλλαξε μια βρώμικη πάνα.

Αλλά βαθιά μέσα της, παρά την έλλειψη εμπειρίας της, η Lyette πάντα ήξερε ότι ήθελε να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια δική της. Και εννοούμε μια πραγματικά μεγάλη οικογένεια.

Η Lyette γνώρισε τον σύζυγό της David όταν ήταν 19 ετών. Μόλις 10 ημέρες αργότερα, παντρεύτηκαν. Δύο χρόνια αργότερα, η Lyette ήταν έγκυος με το πρώτο της παιδί, μια κόρη. Τα υπόλοιπο αποτελούν ιστορία.

Το εργατικό ζευγάρι από το Palm Beach της Φλόριντα απέκτησε ακόμη έξι αγόρια και εννέα κορίτσια: έντεκα βιολογικά και τέσσερα που υιοθέτησαν.

Οι φίλοι της Lyette την αποκαλούσαν τρελή. Οι ξένοι αμφισβητούσαν την ιδέα να μεγαλώσουν τόσα παιδιά. Στην τελική, μιλάμε για 88 αλλαξιές την εβδομάδα. 42 πλυντήρια την εβδομάδα. 650 δολάρια ψώνια σε χοντρική τιμή την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων 45 λίτρα γάλακτος, 100 αυγά, 40 κιλά κοτόπουλου και 50 κιλά πατάτας.

Επίσης και η Lyette κάνει μαθήματα σε όλα τα παιδιά της από το σπίτι.

Αλλά η Lyette και ο David λένε ότι ήταν γραφτό τους να γίνουν γονείς σε τόσα παιδιά … και δεν ολοκλήρωσαν ακόμα την οικογένειά τους.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ