Έχουν θέμα με τη δέσμευση: Αυτά τα ζώδια δεν κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

Ζώδια

Οι ρομαντικές ψυχές αυτού του κόσμου ψάχνουν να βρουν τον παντοτινό έpωτα. Δεν είναι όμως όλοι οι έpωτες φτιαγμένοι για να κρατήσουν. Επίσης, υπάρχουν κι αυτοί που ακούν μακροχρόνια σχέση και τους πιάνει πανικός. Οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν σε τρία συγκεκριμένα ζώδια.

Κριός

Το καλύτερο μέρος μιας σχέσης για τους Κριούς είναι το κυνηγητό. Είναι ζώδιο της φωτιάς κι έχει κυβερνήτη τον Άρη, που σχετίζεται με το πάθος. Κάπως έτσι δικαιολογείται η περιπετειώδης φύση τους. Συχνά παρασύρονται τόσο πολύ από το παιχνίδι της αποπλάνησης και καταλήγουν σε σχέσεις που δεν ήταν έτοιμοι για αυτές και δεν μπορούν να προχωρήσουν. Έχουν οδηγό τους το πάθος και το ρομαντισμό και οι μικρής διάρκειας σχέσεις που έχουν μάλιστα ένταση είναι αυτό που αναζητούν μέχρι να βρεθεί το ιδανικό τους ταίρι. Αυτός ο άνθρωπος θα πρέπει να μπορεί να τους ανεχτεί ή να δίνει αρκετό χώρο ώστε να ζήσουν οι Κριοί τις περιπέτειες τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι οι πρώτοι στη λίστα αυτών που έχουν την τάση να κάνουν μικρής διάρκειας σχέσεις. Είναι γοητευτικοί και η ψυχή του πάρτι, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκουν πολλές ευκαιρίες για ρομαντικές περιπέτειες. Βέβαια, δεν θα βιαστούν να κάνουν σχέση. Το αντίθετο μάλιστα αυτού αγαπούν την ελευθερία τους. Αποζητούν να είναι ελεύθεροι για να εξερευνήσουν και να ανοίξουν τους ορίζοντές τους. Η προσωπική τους εξέλιξη και οι νέες εμπειρίες είναι η προτεραιότητά τους οπότε τους απομένει ελάχιστος χρόνος για να τον επενδύσουν σε μία μακροχρόνια σχέση. Έχουν ρομαντικές σχέσεις αλλά πάντα κρατάνε λίγο.

Πηγή: marieclaire.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ