Ο Φαήλος Κρανιδιώτης τα βάζει με την Ελενα Ακρίτα, με απίστευτους χαρακτηρισμούς [βίντεο]

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου και από τα «βέλη» του δεν ξέφυγε ούτε η Έλενα Ακρίτα.

Ο σάλος και τα εκατέρωθεν βέλη προκλήθηκαν όταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης επέκρινε τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα και τον αποκάλεσε «αξύριστη χήρα», προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Ο δικηγόρος επιτέθηκε και στην Ελενα Ακρίτα και επικαλέστηκε την υπόθεση σχετικά με τη σύνταξη του πατέρα της, για την οποία η ίδια η εφημερίδα έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη για το δημοσίευμα.

«Αν 9.999.999 Έλληνες είχαν την άποψη τη δικιά μου και εσύ είχες αυτή την άποψη, είναι δικαίωμα σου να την έχεις και να τη λες δημόσια και να κάνεις κριτική. Εγώ και οι φίλοι μου δε θα σου στέλναμε ποτέ κατάρες ούτε βρισιές ούτε θα σε απειλούσαμε. Γιατί είδα ας πούμε κάποια κυρία δημοσιογράφο, η οποία μέχρι και μετά την εμμηνόπαυση έπαιρνε επίδομα θυγατέρας και είναι στον τρίτο γάμο, να μου μιλά για χυδαιότητα. Αυτό είναι χυδαίο. Όχι αυτό που είπα εγώ» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, ο οποίος είχε και μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook εκφράσει την ενόχληση του αυτή.

 

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ