Τι Φανερώνει ο Τρόπος που Κοιμάστε με το Σύντροφό σας, για τη Σχέση σας…

 

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να δείξει πολλά για το τι σκέφτεται ή αισθάνεται κανείς, αλλά γνωρίζατε ότι είναι και ένας αποτελεσματικός τρόπος για να καταλάβετε πολλά για τη σχέση σας; Ο τρόπος που κοιμάστε με το σύντροφό σας, δείχνει πολλά για σας και για προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.

Αντίθετες Κατευθύνσεις

Ενώ μπορεί να νομίζει κανείς ότι κάτι τέτοιο υποδηλώνει προβλήματα στη σχέση σας, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι και οι δύο νιώθετε αρκετή ασφάλεια. Βέβαια όση μεγαλύτερη απόσταση έχετε μεταξύ σας, τόσο αυτό σταματάει να ισχύει και είναι ένδειξη προβλημάτων.

Τι Φανερώνει ο Τρόπος που Κοιμάστε με το Σύντροφό σας, για τη Σχέση σας… - Εικόνα1

Στάση Κουτάλι

Είναι η πιο συνηθισμένη στάση για τον ύπνο και δείχνει πως νιώθετε ασφάλεια κοντά στο σύντροφό σας. Είναι μία στάση, η οποία βοηθάει αρκετά και στην εpωτική ζωή του ζευγαριού.

Τι Φανερώνει ο Τρόπος που Κοιμάστε με το Σύντροφό σας, για τη Σχέση σας… - Εικόνα2

Μονοπώληση του χώρου

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο όσοι είναι εγωιστές στην καθημερινότητά τους να συμπεριφέρονται παρόμοια και στον ύπνο τους.

Τι Φανερώνει ο Τρόπος που Κοιμάστε με το Σύντροφό σας, για τη Σχέση σας… - Εικόνα3

Μπλεγμένοι

Σημαίνει ότι λειτουργείτε σαν πραγματικό ζευγάρι. Συμπληρώνεται ο ένας τον άλλο και επικοινωνείτε σε πολύ καλό βαθμό. Ωστόσο, εάν κοιμάστε πολύ συχνά σ’αυτή τη στάση, μπορεί να είναι ένδειξη πως υπάρχει υπερβολική εξάρτηση από το σύντροφό σας.

Τι Φανερώνει ο Τρόπος που Κοιμάστε με το Σύντροφό σας, για τη Σχέση σας… - Εικόνα4

Κοιμάστε γuμνοί

Η σωματική επαφή απελευθερώνει οξυκοτίνη, η οποία είναι γνωστή ως η ορμόνη της αγάπης. Αυτό είναι τέλειο για να αναπτυχθεί ένας δυνατός δεσμός ανάμεσα στο ζευγάρι. Δείχνει επίσης ότι νιώθετε καλά με το σώμα σας και ασφάλεια κοντά στο σύντροφό σας.

Τι Φανερώνει ο Τρόπος που Κοιμάστε με το Σύντροφό σας, για τη Σχέση σας… - Εικόνα5

Η “φωλιά”

Σ’αυτή τη στάση, ο ένας κουρνιάζει στο στή8ος του άλλου. Συνήθως, αυτή η στάση δείχνει την υποταγή αυτού που ξαπλώνει πάνω στον άλλο.

Τι Φανερώνει ο Τρόπος που Κοιμάστε με το Σύντροφό σας, για τη Σχέση σας… - Εικόνα6

Ενωμένα Κεφάλια

Αυτό σημαίνει πως είστε στην ίδια φάση με το σύντροφό σας και επικοινωνείτε πολύ καλά. Η στάση αυτή δείχνει πως σχεδόν μπορείτε να διαβάσετε ο ένας το μυαλό του άλλου.

Τι Φανερώνει ο Τρόπος που Κοιμάστε με το Σύντροφό σας, για τη Σχέση σας… - Εικόνα7

Η στάση Κεφαλάρι

Εάν ένας από τους δύο κοιμάται με το κεφάλι πολύ κοντά στο κεφαλάρι, μπορείτε να στοιχηματίσετε πως είναι ο κυρίαρχος της σχέσης. Αυτή η στάση δείχνει πως εάν τα κεφάλια του ζευγαριού βρίσκονται σε διαφορετικό ύψος, αυτό μπορεί να σημαίνει πως υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσά τους.

Τι Φανερώνει ο Τρόπος που Κοιμάστε με το Σύντροφό σας, για τη Σχέση σας… - Εικόνα8
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ