Φελίσια Τσαλαπάτη: «Δεν αναγνωρίζεται η δουλειά μου, νιώθω αδικημένη, εγώ δίνω τα πάντα»

Επικαιρότητα

Η Φελίσια Τσαλαπάτη, που συμμετέχει στο J2US, με παρτενέρ τον Τριαντάφυλλο, σε συνέντευξή της στο «Secret» και στην Σπυριδούλα Τριάντου, μιλάει για το μουσικό σόου, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Για την εμπειρία της στο J2US, η ραδιοφωνική παραγωγός υπογράμμισε «ήταν πολύ τρομακτικό στην αρχή και σκεφτόμουν πώς θα το διαχειριστώ. Ντρεπόμουν πολύ. Ούτε σε καραόκε δεν τραγουδούσα. Στο πρώτο live αισθανόμουν γύμνια, ότι ήμουν γυμνή στο Σύνταγμα. Τόση έκθεση ένιωθα. Είναι μεγάλη εμπειρία για όλους εμάς που δεν είμαστε τραγουδιστές. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Όσον αφορά την αντίδρασή της, όταν της ανακοίνωσαν πως θα είναι ζευγάρι με τον Τριαντάφυλλο, η Φελίσια Τσαλαπάτη επεσήμανε «καταχάρηκα γιατί είναι πολύ αγαπητός, έχει μπει στα σπίτια των ανθρώπων και είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις. Έχει τον αυθορμητισμό που έχει ένα μικρό παιδί», ενώ για την έκρηξή του στο περασμένο live, όταν ένιωσε πως οι κριτές την αδικούν, συμπλήρωσε «καταλαβαίνω γιατί το έκανε και με βρίσκει σύμφωνη αυτό που ήθελε να πει, αλλά όχι με αυτά τα επιχειρήματα, ότι έχω παιδί και τρέχω, καθώς όλοι έχουν υποχρεώσεις. Πήρα τον λόγο για να τον υποστηρίξω που με υποστηρίζει».

Η Φελίσια Τσαλαπάτη νιώθει αδικημένη

Σχετικά με την όχι και τόσο υποστηρικτική κριτική που έλαβε, σημείωσε «ενισχύεται η κάθε ανασφάλεια που έχω, γιατί δεν αναγνωρίζεται η προσπάθειά μου. Νιώθω αδικημένη δεν εννοώ βαθμολογικά, με ενδιαφέρει να δουν την προσπάθειά μου. Δίνω το είναι μου γι’ αυτό το ενάμισι λεπτό. Αυτό είναι το άγχος μου και περιμένω έναν καλό λόγο, έστω για την προσπάθεια. Θέλω να είμαι το παράδειγμα της εξέλιξης για έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα. Πραγματικά δουλεύω πολύ και χάνω τον ύπνο μου για να βγει κάτι αξιοπρεπές. Είναι πολύ μεγάλη η αγάπη του κόσμου μετά από αυτό. Πήραμε πολλή υποστήριξη και θετικά σχόλια. ∆εν το περίμενα».

Για τον γιο της, τον Μάξιμο, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της, Μιχάλη Αντιώτη, η Φελίσια Τσαλαπάτη τόνισε «νομίζω ότι έχει συνηθίσει ο μικρός να είμαστε χωριστά, γιατί μένουμε σε διαφορετικό σπίτι με τον πατέρα του από τότε που ήταν τριών μηνών, οπότε δεν έχει ζήσει τους γονείς στο ίδιο σπίτι. Ωστόσο, έχουμε πολύ καλές σχέσεις».

Και προσθέτει «είχα διαβάσει πως τα χωρισμένα παιδιά έχουν πολύ άγχος να μην κάνουν μια διαλυμένη οικογένεια και τελικά είναι εκείνα που το ”προκαταλαμβάνουν” από τον φόβο μην το πάθουν. Θεωρώ πως είμαι μια τέτοια περίπτωση και στον χωρισμό μου με στεναχώρησε αυτό πιο πολύ, ότι το παιδί μου δεν θα ζήσει την ενωμένη οικογένεια, όπως δεν την έζησα και εγώ».

Νέος έρωτας στη ζωή της Φελίσιας Τσαλαπάτη

Ωστόσο, η Φελίσια Τσαλαπάτη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον γνωστό κομμωτή Μάνο Κοψαχείλη, αναφέροντας «έχω καταφέρει πια με κόπο και απώλειες να έχω συγκεντρώσει ανθρώπους στη ζωή μου που με αγαπάνε πολύ, οπότε δεν δέχομαι σχόλια που θα με πληγώσουν, αφού η κριτική είναι μόνο καλοπροαίρετη. Και ο άνθρωπός μου λέει τη γνώμη του, αλλά για το καλό μου και μόνο. Συνήθως τα βλέπει όλα καλά (γέλια)».

Τέλος, ερωτηθείσα για τον γάμο, κατέληξε «έχω δεχτεί πρόταση γάμου, όχι από τον πατέρα του παιδιού μου. Θα μπορούσα να παντρευτώ, αλλά για μένα ο γάμος είναι κάτι πολύ αγχωτικό. Αν παντρευτώ, θέλω μόνο την ουσία, όχι το τριγύρω. Επίσης, αν δεν είσαι φουλ ερωτευμένος, μην το κάνεις. Ούτε αν είσαι έγκυος να το κάνεις. Εγώ, αν το έκανα ποτέ, θα ήταν πάνω στην τρέλα και στα μέλια, όχι επειδή μπορεί να ήμουν 10 χρόνια με κάποιον».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ