Για πρώτη φορά φωτογραφίες της Σπυροπούλου αγκαλιά με τον νέο της έρωτα!

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει από νωρίς το πρωί, σας είχαμε έτοιμη μία βόμβα που θα τάραζε την showbiz!


Ορίστε λοιπόν, αποκλειστικά για τους αναγνώστες μας,  φωτογραφίες της Σπυροπούλου, με τον νέο της έρωτα στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στον Βοτανικό. Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της νεαρής παρουσιάστριας που δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ ερωτευμένη με τον νέο της σύντροφο.

spiropoulou 2 spiropoulou 3

Για την συγκεκριμένη παρουσιάστρια έχουν γραφτεί πολλά και για πολλούς! Διάφοροι έχουν αφήσει υπονοούμε για την προσωπική της ζωή. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δεν δίστασαν να την κατηγορήσουν ότι με τις πλάτες άλλων…ήταν ιδιαιτέρως αυταρχική στους συντελεστές της εκπομπής της! Η πραγματικότητα είναι ότι εδώ στην Ελλάδα, όταν βλέπουν έναν νέο άνθρωπο να προχωράει έχουν πολύ εύκολο το φτιάρι για το θάψιμο!

spiropoulou 5 spiropoulou 4

Ο συγκεκριμένος σύντροφος την Κωνσταντίναςν δεν έχει απασχολήσει την showbiz και η Κωνσταντίνα μαζί του φαίνεται να απολαμβάνει πραγματικά στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας! Όσοι βρέθηκαν λοιπόν το Σάββατο στον Βοτανικό, δεν έπαιρναν τα μάτια τους πάνω από την εντυπωσιακή παρουσιάστρια που ήταν ιδιαίτερα διαχυτική με τον σύντροφό της!

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ