Γιάννης Αντετοκούνμπο για τον τραυματισμό του: Αν έχεις λίγο… βαβά πρέπει να συνεχίσεις

Επικαιρότητα

Για τη στιγμή που ανησύχησε όλο το ΝΒΑ όταν το πόδι του «γύρισε» στον αγώνα με τους Ατλάντα Χοκς ρωτήθηκε ο Γιάννης Ανετοκούνμπο στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα των Μπακς και απάντησε ότι «αν έχεις λίγο… βαβά πρέπει να συνεχίζεις να παίζεις».
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε, επίσης, τη νοοτροπία του λέγοντας ότι «όταν νιώθεις άβολα τότε είναι που εξελίσσεσαι» προσθέτοντας ότι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει κακό παράδειγμα για τα αδέρφια του που βρίσκονταν στις κερκίδες.

«Πάντα προσπαθώ να παίζω παρά τις δυσκολίες, μου βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν μπορώ να είμαι κακό παράδειγμα για τα αδέρφια μου που ήταν στις κερκίδες σήμερα, να γυρίσω λίγο τον αστράγαλό μου και να πάω στα αποδυτήρια» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε και άλλη μια εξήγηση για την ταχύτατη «αποθεραπεία» του καθώς συνέχισε να παίζει κανονικά, «δείχνονας» τη μητέρα του.

«Όποτε πέφτω και η μητέρα μου ανησυχεί, έχω στο μυαλό μου να σηκωθώ γρήγορα για να μην αγχωθεί παραπάνω. Δεν θέλω να δείχνω πόνο» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την απάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο 6:38 του βίντεο που ακολουθεί:

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ