Γιάννης Λοβέρδος: «Ήμουν παχύσαρκος, ζύγιζα πάνω από 200 κιλά. Έχασα τα μισά κάνοντας ουσιαστικά 2 πράγματα»

Επικαιρότητα

Γιάννης Λοβέρδος : Στην γνωστή εκπομπή του “Alpha” Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε, ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας ,Γιάννης Λοβέρδος. Μεταξύ των όσων  ειπώθηκαν , λόγος έγινε και για την απώλεια των κιλών του πρώην υπουργού, αλλά και το πως αυτό το κατάφερε εντελώς μόνος του.

Γιάννης Λοβέρδος : Τι δήλωσε για την απώλεια των κιλών του

Χαρακτηριστικά ο ίδιος ανέφερε: «Διαρκώς δέχομαι χτυπήματα πίσω από την πλάτη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, υπήρξε συνυποψήφιός μου που το 2019 έλεγε, “ο χοντρός, ο χοντρός, ο χοντρός”, γιατί πράγματι ήμουν πάρα πάρα πολύ χοντρός. Τώρα που αδυνάτισα λέει “αυτός έχει πάθει καρκίνο και θα πεθάνει, γιατί να τον ψηφίσετε;”. Τέτοιες κακίες που ακούστηκαν…». Γιάννης Λοβέρδος: «Ήμουν παχύσαρκος, ζύγιζα πάνω από 200 κιλά. Έχασα τα μισά κάνοντας αυτά τα 2 πράγματα» - Εικόνα 1

Στην συνέχεια ο Γιάννης Λοβέρδος τόνισε: «Έχω χάσει 100 κιλά. Το θέμα είναι ότι τα έχω κρατήσει εδώ και 2 χρόνια. Λίγο πάνω, λίγο κάτω, δίνω συνεχή μάχη με τον εαυτό μου. Ο παχύσαρκος είναι αδικημένος από τη φύση. Είναι μιας μορφής ασθένεια. Γι’ αυτό ακριβώς, καλώ τους ανθρώπους να αντισταθούν στον ρατσισμό. Υπάρχει ρατσισμός εναντίον των χοντρών στην Ελλάδα. Ακόμα και τώρα όταν ακούω “α, ο χοντρός”, νομίζω ότι αναφέρονται σε εμένα. Σου αφήνει κάτι μέσα σου».

Ακόμα , αποκάλυψε στην γνωστή παρουσιάστρια: «Τα έχασα μόνος μου, στην περίοδο των δύο καραντίνων. Έκανα φοβερή προσπάθεια, μόνος μου, με γυμναστική και αυστηρή διατροφή. Σε ενάμιση χρόνο τα έχασα, αλλά είναι δύσκολο να το διατηρήσεις. Υπήρχαν πάρα πολλές δύσκολες στιγμές. Πρέπει να έχεις κίνητρο. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με υποτιμά για την εμφάνισή μου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ