Γιάννης Μποσταντζόγλου: « Μιλούσε άσχημα, δεν με πλήρωνε, πλακωθήκαμε και μου είπε ότι θα μου κόψει την καριέρα»

Επικαιρότητα

Για την κόρη του, τη σύντροφό του, Δήμητρα Παπαδήμα, αλλά και για τον καβγά του παλιότερα με έναν σκηνοθέτη μίλησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Έχω πλακωθεί με σκηνοθέτη, μιλούσε άσχημα, δεν μας πλήρωνε και ήθελε να βγει κι από πάνω. Αποχώρησα εγώ, μου είπε ότι θα μου κόψει την καριέρα, δεν μου την έκοψε, απ’ ότι φαίνεται μετά από τόσα χρόνια» είπε ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου.

«Η κόρη μου με συμβουλεύεται άλλα δεν με ακούει, έχει «ξερολίαση». Είναι πολύ έντιμο παιδί για αυτό θα αντιμετωπίσει δυσκολίες. Η ίδια μου είπε κλαίγοντας αυτό που της συνέβη με τον σκηνοθέτη. Πολλοί έχουν απύθμενο θράσος», είπε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε στη συνέχεια: «Έχω πλακωθεί με σκηνοθέτη, μιλούσε άσχημα, δεν μας πλήρωνε και ήθελε να βγει κι από πάνω. Αποχώρησα εγώ, μου είπε ότι θα μου κόψει την καριέρα, δεν μου την έκοψε, απ’ ότι φαίνεται μετά από τόσα χρόνια. Κοιμόμαστε σε ξεχωριστά δωμάτια με τη γυναίκα μου, έχουμε διαφορετικά ωράρια ύπνου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ