Γιάννης Πλούταρχος: Καλοκαιρινές συναυλίες στην Ελλάδα μαζί με τα παιδιά του

Επικαιρότητα

Οικογενειακή υπόθεση θα είναι οι φετινές καλοκαιρινές συναυλίες για τον Γιάννη Πλούταρχο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα ενώσει τη φωνή του με αυτές του γιου του, Γιώργου Κακοαίου, και της κόρης του, Κατερίνας, με τους οποίους θα περιοδεύσει σε ολόκληρη την Ελλάδα, με πρώτο σταθμό Faliro Summer Theater όπου θα τραγουδήσουν στις 12 Ιουνίου.

Αγαπημένος του κοινού για περισσότερο από δύο δεκαετίες, ερμηνευτής που ξεχώρισε στη γενιά του, θαυμάστηκε από τους παλαιότερους και επηρέασε τους νεώτερους καλλιτέχνες στο μουσικό είδος το οποίο εκπροσωπεί, ο Γιάννης Πλούταρχος έχει διανύσει μια επιτυχημένη μουσική διαδρομή.

Τον ίδιο δρόμο ακολουθούν πλέον και τα δύο παιδιά του τα οποία δεν διαθέτουν μόνο το καλλιτεχνικό DNA του πατέρα τους, αλλά και το ήθος του και το πάθος του για το τραγούδι.

H συνύπαρξή τους θα πυροδοτήσει συγκινητικές στιγμές μέσα από συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, με τα αγαπημένα τραγούδια από την πλούσια καριέρα του Γιάννη Πλούταρχου, τις επιτυχίες του Γιώργου Κακοσαίου και βέβαια τις ερμηνείες  της Κατερίνας τόσο σε επιλογές από το ελληνικό ρεπερτόριο όσο και στα δικά της νέα σόλο και ντουέτα.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ