Γιάννης Βαρδής: «Με τον πατέρα μου ήμασταν 2 ξένοι, ήταν ζόρικος άνθρωπος. »

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες στη σχέση με τον πατέρα του, στη γνωριμία με τη σύζυγό του Νατάσα σε συναυλία, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, και στην αγωγή για το τραγούδι της Πάολα.

«Δε βρήκα καμία δυσκολία στην καριέρα μου, ήμουν πολύ τυχερός, μου άνοιξαν όλες οι πόρτες. Για να φτάσω να είμαι τυχερός, έπρεπε να περάσω από “test drive” από τον πατέρα μου», παραδέχτηκε ο γνωστός τραγουδιστής, προσθέτοντας ότι «Ο πατέρας μου ήταν δύσκολος άνθρωπος, πολύ δίκαιος και μου είχε πει ότι δε θα επέτρεπε να μπω στο χώρο αν δεν το άξιζα».

«Έχω διαβάσει σχόλια ότι είμαι κατώτερος του πατέρα μου, αλλά δε με απασχόλησε η σύγκριση, γιατί δεν είδα τον πατέρα μου ανταγωνιστικά», ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Βαρδής μίλησε και για τις δυσκολίες στη σχέση του με τον πατέρα του Αντώνη Βαρδή.

Γιάννης Βαρδής: «Ήμασταν άγνωστοι με τον πατέρα μου, υπήρχε επιφανειακή σχέση»

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 χρονών. Κάποια στιγμή η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και πήγε στην Αμερική κι έτσι έμεινα με τον πατέρα μου. Πήρα το ρίσκο γιατί του είχα μια κρυφή αδυναμία μέσα μου, χωρίς να τον έχω γνωρίσει ιδιαίτερα. Ο πατέρας μου, αν εξαιρέσουμε κάποιες γιορτές ή κάποιες ημέρες των καλοκαιριών, ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας, υπήρχε επιφανειακή σχέση. Τα πρώτα χρόνια της συμβίωσης ήταν πολύ ζόρικα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μετά από αρκετούς τσακωμούς, ο πατέρας μου μού είπε πως πίστευε ότι είμαστε όμοιοι, αλλά δεν είμαστε, και να μην πάρω τα ελαττώματά του. Από εκείνη την ημέρα όλα άλλαξαν», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Γιάννης Βαρδής: «Με τον πατέρα μου ήμασταν 2 ξένοι, ήταν ζόρικος άνθρωπος. Στη καριέρα μου δε βρήκα δυσκολίες» - Εικόνα 1

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ο μουσικοσυνθέτης εξήγησε ότι «Πάντα είχα στο μυαλό μου, να μην κάνω τα ίδια λάθη με τους γονείς μου, να μη χωρίσω και να είμαστε ενωμένοι. Τη σύζυγό μου τη γνώρισα σε συναυλία, ξεχώριζε μέσα στο πλήθος, η Νατάσα είναι ένα φωτεινό πλάσμα».

Σχετικά με το αν υπάρχει ζήλια μεταξύ τους, ο ίδιος είπε γελώντας ότι «Υπάρχει μια σχετική ζήλια, στην αρχή δεν το πολυέδειχνε, στην πορεία άρχισε να το δείχνει, αλλά ποτέ με άσχημο τρόπο».

Γιάννης Βαρδής: «Με τον πατέρα μου ήμασταν 2 ξένοι, ήταν ζόρικος άνθρωπος. Στη καριέρα μου δε βρήκα δυσκολίες» - Εικόνα 2

Αναφερόμενος στην περιπέτεια υγείας του γιου του, ο Γιάννης Βαρδής περιέγραψε ότι «Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με το γιο μας, προσπαθούσα να στηρίξω τη Νατάσα, γιατί είχε επιλόχειο κατάθλιψη. Τους πρώτους 7 μήνες ο γιος μας δεν κοιμόταν καθόλου, τρέχαμε στους γιατρούς όλα τα πρωινά».

«Είναι συγκινητικό να φωνάζω το γιο μου με το όνομα “Αντώνης”. Είναι επίσης συγκινητικό που δέχτηκε ο Αντώνης ο Ρέμος να τον βαφτίσει».

Η δικαστική διαμάχη με την Πάολα και η αγωγή ύψους 100.000 ευρώ

Τέλος, ο Γιάννης Βαρδής αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με την Πάολα.

Γιάννης Βαρδής: «Με τον πατέρα μου ήμασταν 2 ξένοι, ήταν ζόρικος άνθρωπος. Στη καριέρα μου δε βρήκα δυσκολίες» - Εικόνα 3

Υπενθυμίζεται, ο Γιάννης Βαρδής είχε καταθέσει αγωγή με την οποία ζητούσε 100.000€ από τους δημιουργούς του τραγουδιού «Περαστική», Τόνι Μαυρίδη και Χριστόδουλου Σιγανού, καθώς υποστήριζε πως αντέγραψαν τραγούδι του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, το «Δεν τελειώσαμε» που είχε πει ο Νίκος Βέρτης.

«Κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν σε μια σειρά. Αν δεν το έκανα, θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε συνθέτης να παίρνει κάποια μέρη από τραγούδια του πατέρα μου και να λέει αυτό το τραγούδι είναι δικό μου και να μην βάζει καν το όνομά του. Δεν ήθελα να προκαλέσω φόβο, ούτε τίποτα. Ήθελα απλά να προστατεύσω το σπίτι του πατέρα μου» είπε ο συνθέτης και τραγουδιστής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ