Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Δεν πιστεύω στον Θεό, τα είχα και με μουσουλμάνα»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε μεταξύ άλλων και για την επιλογή του να κάνει σχέση με μία μουσουλμάνα και τις διαφορετικές κουλτούρες μας, καθώς και στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν πιστεύει στον Θεό.

Την προηγούμενη σχέση του με μια μουσουλμάνα συμπρωταγωνίστρια του, αποκάλυψε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στην κάμερα του Πρωινού και ότι κάτι τέτοιο δεν αποτελεί πρόβλημα για εκείνον αφού, όπως είπε, δεν πιστεύει στον Θεό.

«Έχω κάνει σχέση με μουσουλμάνα. Ήμουν με τη συμπρωταγωνίστρια μου στην Τουρκία σε μια σειρά» ανέφερε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω στον Θεό. Είμαι λίγο αγνωστικιστής ακόμα σ’ αυτό το κομμάτι. Δεν μπορώ να πω ότι πιστεύω».

Για το γεγονός ότι κάποια στιγμή θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Όποιος έχει στο μυαλό του να κάνει κάτι τέτοιο, ας το βγάλει. Είναι ό,τι πιο ηλίθιο, ας μου επιτραπεί ο όρος να το πω, υπάρχει στον πλανήτη γη. Πολλές φορές νομίζουμε ότι είμαστε στον πάτο και αυτό είναι το σημαντικό, αφού είσαι στον πάτο, ο μόνος προορισμός σου είναι πάνω. Δεν μπορείς να πας πουθενά αλλού. Ευτυχώς είχα πολύ δυνατούς ανθρώπους δίπλα μου, είχα τον πατέρα μου, είχα τη μητέρα μου, να με στηρίξουν σ’ αυτό. Μετά μίλησα σε ανθρώπους, αλλά και σε ψυχολόγο και τελικά κατάλαβα ότι μπορούμε να πάμε μπροστά και να κάνουμε άλλα πράγματα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ