Γυμνάζομαι με τη Σμαράγδα Καρύδη

Παρά Πέντε

 

Λέμε απόλυτα «ναι» στο πιο αστείο κορίτσι της ελληνικής show biz. Ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο 2016 βρίσκονταν σε εξέλιξη, η γνωστή ηθοποιός διοργάνωσε στην αυλή του σπιτιού της του δικούς της Ολυμπιακούς Αγώνες “Αntirio 2017”.

Η τρομερή Σμαράγδα Καρύδη, κατασυγκινημένη προφανώς από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ανέβασε στο instagram της (@smaragda_karidi_official) παρουσιάζει (with a little help from her friends) τις αθλητικές της επιδόσεις σε  αθλήματα στη διάρκεια των δικών της Ολυμπιακών Antirio 2017 με απαράμιλλο και μαζί αφασικό τρόπο.

Όταν της τηλεφωνήσαμε για να μας δώσει την άδεια να τα αναρτήσουμε, μας διαβεβαίωσε ότι τα βίντεο γυρίστηκαν με τη βοήθεια των φίλων της (όπως Βίκυ Βολιώτη, Ευαγγελία Συριοπούλου, Αθανασία Σμαραγδή) αλλά και με όποιον άλλο περνούσε από το σπίτι, έβλεπε φως και έμπαινε!

Τα βίντεο τα συνοδεύει με εξίσου ξεκαρδιστικές λεζάντες τις οποίες και αναδημοσιεύουμε. Απολαύστε ένα σπουδαίο κορίτσι του ελληνικού θεάτρου που ξέρει τι σημαίνει χιούμορ, ανατροπή και αυτοσαρκασμός στη ζωή. Μπράβο Σμαράγδα!

Και #diving εχω #rio2016 #antirio2017#σωσίβιογυναικών #ημιτελικός

#rio2016 #antirio2017 Επιτραπέζια αντισφαίριση γυναικών #τελικος

Ξιφασκία γυναικών ⚔ #rio2016 #antirio2017#vickyvolioti #engarde#μεότιέχειοκαθέναςσπίτιτου

3,50 μέτρα εμπόδια. Εδώ βλέπουμε τις δυο πρώτες! Ελληνίδες κι οι δυο.Η Αμερικάνα εχει πέσει πιο πισω #rio2016#antirio2017#σίγουραέχειςτρείςκαρέκλεςσπίτισου @evagelia_siriopoulou

Πηγή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ