Η γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ

Η 39χρονη Blondie Bennett είναι μία ακόμα περίπτωση γυναίκας που θέλει να μοιάζει με πλαστική κούκλα. Για να πετύχει το όνειρο της έχει ξοδέψει περισσότερα από 38.000 δολάρια μέχρι τώρα.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι η δουλειά που έχει κάνει στο στήθος της. Είναι τόσο υπερβολική που οι γιατροί φοβούνται ότι θα… σκάσουν. Και παρά τις προειδοποιήσεις, η Blondie ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ και αναζητά τον γιατρό που θα πραγματοποιήσει της επιθυμία της καθώς μέχρι τώρα κανείς δεν παίρνει το ρίσκο  να της τα μεγαλώσει κι άλλο.

Η Blondie πριν τις επεμβάσεις

Η γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ - Εικόνα

Η γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ - Εικόνα1

Και η μετάλλαξη της

Η γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ - Εικόνα2 Η γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ - Εικόνα3 Η γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ - Εικόνα4 Η γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ - Εικόνα5 Η γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ - Εικόνα6 Η γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ - Εικόνα7 Η γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ - Εικόνα8 Η γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ - Εικόνα9 Η γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ - Εικόνα10 Η γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ - Εικόνα11 Η γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ - Εικόνα12 Η γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερο ντεκολτέ - Εικόνα13
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ